HOMMIKUSÖÖK STAARIGA: Anu Saagim, Hele-Mai Alamaa, Merle LiivakVideo: Jörgen Norkroos
Inimesed
12. detsember 2017, 09:39

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA: külas käisid superemmed Hele-Mai Alamaa ja Merle Liivak

VIDEOINTERVJUU | Merle Liivak: olen õnnelik ka kordi väiksema sissetulekuga, kui saan veeta aega oma lastega (31)

„Ma ei kujuta ette elu kolme väikse lapsega, olles samal ajal naisteajakirja peatoimetaja, kes peaks seda tööd tegema 24 tundi ööpäevas,“ lausub Merle Liivak. Oma noorima lapse kolmanda sünnipäeva eel otsustas ta, et emapuhkuse lõppedes enam ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja kohale ei naase.

„Ma ei kujuta ette elu kolme väikse lapsega, olles samal ajal naisteajakirja peatoimetaja, kes peaks seda tööd tegema 24 tundi ööpäevas,“ lausub Merle Liivak. Oma noorima lapse kolmanda sünnipäeva eel otsustas ta, et emapuhkuse lõppedes ta enam ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja kohale ei naase.

Kui Merle (39) 2004. aastal oma tähelendu Cosmopolitani peatoimetajana alustas, paistis ta silma tõelise glamuuritarina, kes ei puudunud pea üheltki tähtsamalt seltskonnaürituselt. Sama glamuurset joont jätkas ta ka viis aastat hiljem, kui ta Anne & Stiili etteotsa asus. Merle elu muutus aga täielikult 2011. aastal, mil talle ja elukaaslasele, sisekujundaja Hannes Praksile (44) sündis poeg Johann (6). Pere kolis Viljandi lähedale maakoju, vanasse rehielamusse. Peagi nägid ilmavalgust veel kaks last: tütar Lumi (4) ja poeg Kõu (3).

MERLE LIIVAK, HANNES PRAKS - Roosiaia vastuvõtt (Teet Malsroos)

Edasi lugemiseks: