Weekend festivalFoto: Jörgen Norkroos
Saund
11. detsember 2017, 13:45

VIDEO | Weekend Festival Balticu kolmepäevapileti saab vaid 75 euro eest! (24)

Tänavu augustis Pärnu rannas kolmandat korda toimunud festival Weekend Festival Baltic avalikustas 2018. aasta toimumiskoha ja kuupäevad. Tulihingelisemad fännid saavad osta 3 päeva passi hinnaga vaid 75 eurot!

Esimesel nädalal ehk 11.-17. detsembrini toimub müük eksklusiivselt Tele2 klientidele, kellele saadetakse vastav kood.

Järgmise aasta Weekend Festival Baltic toimub traditsiooniliselt Pärnu rannas, kuid mõnevõrra on muutunud festivali kuupäevad: nüüd toimub pralle 16.-18. augustil.

Festivali üks omanikest Hardi Loog lausus, et igal aastal on festivalifännid küsinud pileteid juba detsembris, et neid siis jõulukingitustena kasutada.

"Tänavu me selle võimaluse anname ja vaid kuni aasta lõpuni pakume 3 päeva passi uskumatult soodsa hinnaga 75 eurot (lisanduvad teenustasud)," lausus Loog. "Esimesed esinejad teeme teatavaks jaanuari lõpus ning siis algab ka tavapärane avalik piletimüük."

2017. aasta festivali kokku võttev lühifilm  

Weekend Festival Balticul 2017 astusid muuhulgas üles: The Chainsmokers, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Chase & Status, Clean Bandit, Alesso, Alan Walker, Don Diablo, Rae Sremmurd, Tungevaag & Raaban ja paljud teised.

Blind sale 2018. aasta festivalile toimub 11.-31. detsembrini, 11.-17. detsembrini on müük ainult Tele2 klientidele vastava sooduskoodi olemasolul. Pileteid saab osta www.weekendbaltic.com ja piletilevi.ee vahendusel.

http://www.weekendbaltic.com
http://www.facebook.com/weekendbaltic
http://www.instagram.com/weekendbaltic
http://www.twitter.com/weekendbaltic