Café Lyoni meeleolukas avapidu Viimsi äritaresFoto: Tiit Mõtus
Inimesed
10. detsember 2017, 11:07

PILDID | Café Lyoni meeleolukas avapidu Viimsi äritares (1)

Neljapäeva õhtul toimus Viimsi Café Lyoni meeleolukas avapidu Viimsi äritares.
Café Lyoni meeleolukas avapidu Viimsi äritares  - Kadi Toom; Mario Narbekov Foto: Tiit Mõtus

Külalisi võtis vastu Café Lyoni juhataja ja asutaja Iivi Saar. Avamispeol esinesid Tarvo Krall ja Madis Kreevan, musitseerisid Kadi Toom ja Mario Narbekov ning õhtut juhtis Tõnis Milling.

Viimsi Café Lyon on Lyoni kolmas kohvik-pagariäri, mis pakub kiiresti kasvava Viimsi valla elanikele suurepärast söögi- ja ajaveetmiskohta. Kohviku prantsusepärase menüü on kokku pannud Eesti peakokkade ühenduse asepresident Hardi Nurmine. Menüüst leiab muuhulgas linnumaksa-pâtéconfit de canard`i ning täidetud brioche. Küpsetiste valikus on croissant´id, baguette´id, ekleerid, kringlid ja tordid oma tuntud headuses.

Café Lyoni meeleolukas avapidu Viimsi äritares Foto: Tiit Mõtus

Viimsi Café Lyon võlub külastajaid oma hubase ja prantslasliku atmosfääriga, juba tuttavatele põrandamustritele lisavad põnevust andeka kunstniku Karmo Ruusmaa loodud seinapannood.

Café Lyoni meeleolukas avapidu Viimsi äritares Foto: Tiit Mõtus

Eesti parimate restoranide hulka kuuluv kohvik, pagariäri ja restoran Café Lyon on prantsuse stiilis söögikoht, mis pakub ehedaid prantsusepäraseid saiakesi ja küpsetisi ning mitmekülgset à la carte menüüd. Meistri Cafe Lyon võitis 2016. aastal gastronoomiaauhinna Silverspoon parima kohviku kategoorias. Lyoni restoran asub Viru Keskuses ja kohvik-restoranid Õismäel, aadressil Meistri 22 ja Viimsis, Paadi tee 3. 

Vaata pilte!

Café Lyoni meeleolukas avapidu Viimsi äritares Foto: Tiit Mõtus