Inimesed

GALERII | Klassikalise muusika rokkstaar David Garrett esines esmakordselt Eestis (5)

LISA KOMMENTAAR

Arvamus.11. detsember 2017, 12:59
Loodan südamest, et ta tuleb veel Eestisse esinema :) Kuna ise kahjuks ei saanud seekord minna teda kuulama (ETVs oli üks õhtu tema kontsert ka mitu head tundi ja ausalt see oli võimas)
Viljo10. detsember 2017, 17:34
See oli ülihea kontsert! Geenius on ta nagunii, aga lisaks oskas publikuga väga meeldivalt suhelda. Kui ta oleks Eestis rohkem tuntud, siis oleks olnud ka eilne kontsert viimseni välja müüdud. Meie inimesed lihtsalt ei tea teda. Seda näitab selgelt ka ühe siinse kodaniku kommentaar.
keegi10. detsember 2017, 17:01
Ma ütleks nii, et see bänd ei oleks ilma Garrettita mitte midagi väärt. Kõik on head pillimängijad, kuid nad ei ole sooloesinejad. David Garrett esineb ka üksinda, saatjaks ainult klaverimängija (esitab klassikalist muusikat) ja ikka on saalid välja müüdud. Tegemist on ikka väga andeka inimesega. Ta esines juba 11.aastasena solistina koos sümfooniaorkestriga. Ta on Saksamaal ja Ameerikas ikka superstaari staatuses.
Woodstock10. detsember 2017, 08:26
Muusik on täpselt nii hea, kui hea on tema taustabänd, ilma selleta oleks vennike paljalt kiiga-kääga. Tavaliselt aga ei tehta saatemuusikast väljagi, sama käib ka lauljate kohta, kes kehva saatebändi taustal pole mitte keegi, ykskoik kui hästi see viisi peab, aga hea bänd teeb ka s.tast lauljast kuulatava.
Tarmo Koit10. detsember 2017, 07:14
Võrratu kontsert, sellise elamuse sain küll esmakordselt.