Salvador Sobral võitis 2017. aasta Eurovisioni palaga "Amar pelos dois".Foto: SERGEI SUPINSKY
Üritused
9. detsember 2017, 20:56

Portugali TV: Eurovisioni võitjale Salvador Sobralile siirati uus süda! (35)

Portugali populaarseim telejaam Televisão Independente (TVI) teatas  rõõmusõnumit: tänavusele Eurovisioni võitjale Salvador Sobralile siirati uus süda.

Fännid olid juba kuude kaupa ärevalt oodanud uudist oma lemmiku südamesiirdamisest. Täna vastati viimaks nende palvetele, kirjutab Wiwiblogs laupäeval.

TVI teatel siirati 27aastasele ägeda südamepuudulikkuse all kannatavale lauljale uus süda reedel. „Lõikus läks korda ning Salvador Sobral viibib praegu intensiivraviosakonnas," vahendab Wiwiblogs.

Laupäeva õhtupoolikul andsid Lissabonis asuva Santa Cruzi haigla arstid pressikonverentsi.

Nad ütlesid, et lõikus õnnestus ning intensiivraviosakonnas lamava laulja uue südame tegevust jälgivad spetsialistid. „Loodame, et Salvador kosub ja saab elada normaalset elu,“ ütles Santa Cruzi haigla kardiotoraalkirurgia osakonna peaarst dr Miguel Abecasis ajakirjanikele.

Septembri algul teatas Sobral fännidele, et on nõrga tervise tõttu sunnitud lavalt taanduma ning annab tasuta hüvastijätukontserdi.

„Pole enam kellegi jaoks üllatus, et mu tervis on õrn. Mul on probleem ja kahjuks on käes aeg anda oma keha teaduse kätesse ning eemalduda kontsertide andmisest ja muusikategemisest,“ rääkis Sobral oma Facebooki lehel avaldatud videos. „Pean eemalduma tavaelust ja minema teise, kus minu probleem lahenduse saab. Kahjuks ei tea ma, kui kaua see aega võtab.“

Algul käisid jutud, et Sobral kannatab songa all, kuid levisid ka kuuldused tema südamepuudlikkusest. Mõni nädal hiljem teatas Portugali meedia, et Sobral on raskes seisundis.

Portugali ajakiri„TV7 days“ kirjutas, et laulja on raskes seisus Santa Cruzi haiglas. „Seal on masinad, mis aitavad tema organeid,“ ütleb allikas. Ajakirja väitel räägiti septembris, et Sobral ootab uut südant.