PolitseinikFoto: Martin Ahven
Krimi
8. detsember 2017, 17:33

Pojad peksid oma isa ja ema, piduline politseinikku (19)

Politsei- ja piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust ja üks röövimine.

Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati neli alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 102.

Registreeriti üks piirilt väljastatud sisenemiskeeld, üks Schengeni viisaeeskirja ja üks piirirežiimi rikkumine. Eestist saadeti välja üks isik.

Põhja prefektuuri teatel leidis Harjumaal aset üks kehaline väärkohtlemine.

7. detsembril teatati, et Keila linnas Raba tänaval asuvas majas lõi joobes 22-aastane mees oma isa, 46-aastast meest. Politseinikud pidasid 22-aastase mehe kinni.

Lõuna prefektuuri registreeris vägivalla võimuesindaja suhtes.

7. detsembri hilisõhtul sai politsei väljakutse Tartus Lääne tänaval asuvasse korterisse, kust kostuv lärm ja vali muusika naabreid häiris. Kohale saabunud korrakaitsjaid ootas ees seltskond pidulisi, kel paluti muusika kinni keerata ning naabrite häirimine lõpetada. Üks seltskonnas viibinud mees aga keeldus koostööst ametnikega, ignoreeris talle antud korraldusi, muutus politseinike suhtes agressiivseks ning hakkas politseinikule füüsiliselt vastu. Agressiivse joobes 28-aastase mehe suhtes tuli kasutada käeraudu ning ta toimetati esmalt arestikambrisse kainenema.

Ka Valgamaal oli isa-poja konflikt.

6. detsembri öösel puhkes Valgas Tehase tänava eramus 20-aastase noormehe ja tema kasuisa vahel sõnavahetus, mille käigus mees noorukit lõi. Noormees lahkus seepeale kodust ning ööbis tuttava juures. Tervisekontrolliks pöördus ta arsti poole. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

Raplamaa jäi rusikakangelasele ema ette.

7. detsembril kasutas Raplas Viljandi maanteel 51-aastane mees füüsilist vägivalda oma 76-aastase ema suhtes, tekitades talle sellega valu.