Marju Läniku plaadiesitlus
Inimesed
11. detsember 2017, 08:44

Juhan Paadam: Marjul on visa hing ja tal on tohutu loominguline potentsiaal

Neljapäeval, 7. detsembri õhtupoolikul toimus restoranis Gloria Marju Läniku kolmikplaadi "Eesti kullafond" pidulik esitlus, kus diiva tänas kõiki oma toredaid koostööpartnereid ja sõpru koos teel oldud aastate eest. 
Marju Läniku plaadiesitlus - JUHAN PAADAM, OLAVI PIHLAMÄGI Foto: Robin Roots

Juhan Paadam, mis tuleb sulle esimesena meelde, kui ütlen nime Marju Länik.

Juhan: Marjul on visa hing ja tal on tohutu loominguline potentsiaal.

Miks pole Marjut kutsutud kunagi presidendi vastuvõtule, ta on ju siiski üks meie legendaarsetest artistidest, täpselt nagu Ivo Linna, Anne Veski, Tõnis Mägi... Isegi Tanel Padar on mitmeid kordi olnud presidendiballil? 

Kui sa nii ütled, ma ei teadnudki seda. Ilmselt tuleks presidendi kantseleis pisut asju ümber mõelda. Aga sul on õigus, meie raudvara ei tohiks unustada. Meie kultuur on ülioluline. See on aidanud meid ka nendel aastatel, kui me vaatasime presidendi vastuvõttu vaid Soome kanalitelt.   

Kirjutasid Marju kolmikplaadile pühenduse. Mida sa sinna kirjutasid?

Marju tuli minu ellu läbi saate "Kaks takti". Ta tuli ja jäi ja oli ka rahva südames väga kähku. Ja ta jäi sinna. Minu ülesandeks oli toona saada Marju suurele ekraanile üle suure Venemaa, mis oli väga tähtis. Marjuga suuri probleeme polnud ja me saime ta televisiooni mõttes suhteliselt kiirelt liikvele. See, mis puudutab tema kontserttegevust Venemaal, on hoopis teine teema. See meisse ei puutunud.

Aga mida ma Marjule sooviksin... Kuna ta on nii sitkest puust naine, siis tuleb tal kohe hakata tegema uut asja, sest rahvas ootab. Uut plaati ja uusi kontserte. Ja kindlasti soovin talle ka armastust, sest ilma selleta ei tule mitte midagi välja.  

Marju Läniku plaadiesitlus restoranis Gloria  Foto: Robin Roots

Vaata videot!