Bryan SingerFoto: REUTERS
Inimesed
8. detsember 2017, 11:40

Queeni filmi eksrežissööri süüdistatakse 17aastase poisi vägistamises (9)

Ansambli Queen ja Freddie Mercury eluloofilmi „Bohemian Rhapsody“ võtetelt vallandanud režissööri Bryan Singerit ähvrdab ränk kohtuprotsess. Cesar Sanchez-Guzmani nimeline mees väidab, et mainekas lavastaja ja produtsent Singer vägistas ta 2003. aastal, kui ta oli alles 17aastane.

Kohtudokumentide andmeil tutvus Sanchez-Guzman lavastajaga jahtlaeval peetud peol, mis kubises Seattle'i geinoorukitest, vahendab People. Süüdistuse kohaselt kutsus Singer (“Tavalised kahtlusalused“, „X-mehed“) poisi laeva uudistama, kuid surus ta ühes kajutis põrandale, lükkas Cesari näo vastu oma kubet ning sundis teda suuseksi tegema. Nooruki vastupuiklemisest ja pidevatest palvetest toiming lõpetada ei teinud Singer välja. 

Pärast olevat Singer poisile öelnud, et võib Hollywoodi produtsendina aidata tal näitlejakarjääri teha - tingimusel, et Cesar juhtunust ei iitsata. „Seejärel ütles ta Cesarile, et keegi ei usuks teda, isegi kui ta intsidendist teataks, ning et ta võib palgata inimesi, kes on võimelised teiste reputatsiooni hävitama.“

Singer eitab Sanchez-Guzmani väiteid kategooriliselt. Sarnaseid süüdistusi on tema pihta varemgi adresseeritud. Kolm aastat tagasi kaebas algaja modell ja näitleja Michael Egan Singeri kohtusse, väites, et too sundis teda 1990ndate lõpul Californias ja Hawaiil peetud pidudel seksima. Singer tõestas, et ta polnud tollal Hawaiil, kuid Egan loobus kohtuasjast enda sõnul vaid seetõttu, et ei leidnud endale advokaati. Samal aastal kaebas ka teine mees Singeri ja meelelahutusmaailmas kõrgel positsioonil oleva Gary Goddardi kohtusse. Ta väitis, et oli 17, kui Singer teda käperdas ja seksile sundis. Mõlemad süüdistatavad eitasid mehe väiteid tuliselt.