Ronn MossFoto: Isopix/REX
Inimesed
7. detsember 2017, 08:41

Eestist pagenud Ronn Mossi nähti juba Helsingis iseseisvuspäeva pidustustel (25)

Kui "Vaprate ja ilusate" staar Ronn Moss Eestis kontserdjärgseid intervjuusid ei andnud, vallandusid kuuldused, et teda solvas peaaegu tühi saal. Nüüd ilmneb, et teletäht ja laulja lustis abikaasaga juba üle lahe - iseseisvuspäeva pidavas Helsingis. 

Iltasanomate teatel osalesid Moss (65) ja tema abikaasa Devin DeVasquez kolmapäeva õhtul Soomes iseseisvuspäeva pidustustel.

Nimelt avaldas Helsingi tippkoka Henri Aléni restoran Sue Ellen oma Instagrami kontol värske foto, kus Moss koos abikaasaga õnnelikult säras. "Head iseseisvuspäeva, Soome! Vaadake, kes meie juurest Sue Ellenist läbi lipsas. Imetore, et tulite koos meiega pidutsema!" õhatakse saatetekstis.

Endine Playboy modell DeVasquez õnnitles Soomet oma Instagrami kontol.

Celebrating with #Finland their 100th year of their #Independence #travellife #travellergirl #travelblogger

A post shared by Devin DeVasquez (@devindevasquez) on

Kontserdi korraldaja Lauri Land kinnitas Õhtulehele, et jutt ärajäänud intervjuudest ei vasta siiski tõele. „Selles mõttes, et ei olnud ta midagi solvunud. Ta pidi lihtsalt ära Soome minema ja ühtegi intervjuud polnud kokku lepitud – ei tea, mis tühistamisest siin üldse juttu on,“ rääkis Land. Ta lisas, et Moss ise jäi kontserdiga rahule.