Katy PerryFoto: REUTERS
Inimesed
6. detsember 2017, 14:00

Katy Perry kloostridraama jõudis viimaks lõpule (4)

Los Angelese vandekohus otsustas määrata poptäht Katy Perryle ja Los Angelese roomakatoliku peapiiskopile 10 miljonit dollarit valuraha.

Juhtum ulatub tagasi aastasse 2015, mil lauljanna tahtis 14,5 miljoni dollari eest osta endist Los Angelese kloostrihoonet, vahendab BBC News. Kuid kaks seal varem elanud nunna olid provokatiivsete laulude poolest tuntud Perry tehingule vastu ning müüsid hoone peapiiskopkonna loata hoopis ärinaisele Dana Hollisterile, kes kavatses seal avada butiikhotelli.

Eelmisel kuul leidis vandekohus, et Hollister, kes maksis kloostri eest vaid 44 000 dollarit ning pidi järgmise kolme aasta jooksul tasuma 9,9 miljonit, oli Perry ostule teadlikult vastu töötanud. Talle anti korraldus hüvitada peapiiskopkonna ja Perry firma kohtukulud (vastavalt 3,47 miljonit ja 1,57 miljonit).

Esmaspäeval otsustas vandekohus, et Hollister peab tasuma Perryle ja Los Angelese peapiiskopile 10 miljonit dollarit hüvitist, millest kolmandiku saab lauljanna ja ülejäänud kaks kolmandikku peapiiskop. 

Ärinaise advokaat aga väidab, et Hollisteril napib raha - seda olevat tal üksnes 4 miljoni dollari ringis.

Perry loodab kloostri ostu viimaks lõpule viia.