Arvamusfestival, Tarja HalonenFoto: Teet Malsroos
Inimesed
5. detsember 2017, 13:19

5 põhjust: pidudesari Ruum kutsub detsembriks Pärnusse

Pärnu näeb juunist augustini suuri rahvamasse, kes naudivad suvepealinna mõnusid. Ka talvisel Pärnul on omad võlud ning detsembrikuu on just see aeg, millal peaks sammud Eesti suvepealinna poole seadma. Pidudesari Ruum toob välja viis põhjust.

1. Steffani Pizza järjekorrad on lühemad.

Pärnu ehk kõige tuntumaks söögikohaks on Steffani pitsarestoran. Igal suvel ulatuvad toidukoha järjekorrad lausa mitmesaja meetri pikkuseks uksest välja. Ka ooteaeg venib tundide pikkuseks. Detsembris võib aga oma söögi kätte saada ilma erilise ootamiseta.

2. Teistes toidukohtades pole inimesi ja hinnad on odavamad.

Kes poleks pidanud kiruma suvise Pärnu toidukohtade hindade pärast. Mõned ei tea, et igal sügisel lastakse toidukohtades hinnad alla. Samuti ei käi kohalik pärnakas nii palju väljas söömas ja õhtuks vaba laua saamine on igal juhul lihtsam, kui muul ajal.

Kolhethi Foto: vabalaud.ee

 3. Vabad ja odavad majutuskohad.

Detsembriks on linnast lahkunud kõik. Nii noored üliõpilased kui viimased turistid. Alles jõuludeks täitub Pärnu inimestega. Selle tõttu on võimalik valida paljude vabade majutuskohtade vahel ning hinnad on taaskord aetud võimalikult madalaks.

4. Mis soome keel?

Kui suvisel ajal kuuleb kõikjal Pärnus justkui teise kõnekeelena põhjanaabrite juttu. Augustis lahkuvad viimased Soome turistid ja inimesed, kes pole polüglotid, saavad Pärnus kõigega hakkama eesti keelt kasutades. Nautida saab randa või mõnda kohalikku spad.Tarja Halonen (Teet Malsroos)

5. Ruumi jätkub kõigile.

Pärnu pakub detsembris mitmeid pidusid. Üheks neist suvepealinnast alguse saanud RUUM. 15. detsembril oodatakse kõiki tantsumuusika huvilisi Kultuuriklubisse Tempel, kus öö läbi valivad muusikat Karinsmatic, Kevin Park ja Harmless Fun. Uksed avatakse kell 23:00 ja pidu kestab hommikuni.

Ruumi jätkub Foto: Facebook

Rohkem lisainfot leiab Facebookist.