Tele

VIDEO | Kui hästi tunnevad „Pilvede all“ peategelased oma kaasnäitlejaid? (5)

LISA KOMMENTAAR

paar3. detsember 2017, 20:24
esimest musi läksid mööda, aga edasi läks liiga sujuvalt.
vaataja2. detsember 2017, 16:38
On jah juba ära tüüdanud. Inna ja Albert ei saa oma elu elada, vaid elavad pidevalt Sirje elu. Seeon kuidagi tüütu, et kogu see "fahmiil" tegeleb teiste elude klaarimisega, oma elu aga ei saa elatud. Ja mis lugupidamine see ema Sirje vastu peaks olema, kui nüüd ilmub välja veel keegi neljas õde ja keegi ei tea sellest midagi, isegi Albert. See Sirje on järelikult mingi li...bu, kes on kasutanud mehi oma heaoluks. Kas selline seriaali sisu peaks õpetama tulevasi pereinimesi elama.
Selle1. detsember 2017, 20:29
jama võiks juba ära lõpetada. Sellised isekad naised on siis eeskujuks noortele.
enam ei vaata1. detsember 2017, 18:38
kistud teemad, vaid hädaldavad õed, äkki hüppab jälle väja "siil põõsas "doktorit õpetamas, mis neil häda on? Kapteni naine on hunnik õnnetust, ebaloomulikult kisub endise mehe poole ja ei saa aru, mida ta tahab, Mari Murakas on hoopis keskmine õde? Miks talle oma mees ei istu? Laps on tehtud vaimselt haigeks, Mari ühel hetkel tark naine, siis abitu, Üks õde kogu aeg peab kolima niikui uue mehe leiab, häda ja iletsus, ei ühtegi naerupahvakut, teineteise õpetamine ise hädapätakad. Jube. Stsenarist on hädas.
1. detsember 2017, 19:02
aga mida on juurde kirjutada? on vaja kunstlikku draamat ja ettearvamatust. kui kirjutaks lihtsalt sellest, kuidas inimesed tööl käivad ja koos perega piparkooke küpsetavad, oleks kümme osa aastas. aga kuna eestis just häid seriaale ei tee, siis see on parim, mis praegu pakkuda. ülejäänud tunduvad säästuseriaalid olevat. sarjades on ju palju elulisust, aga suur osa on siiski juurde mõeldud. vähemalt on seriaali üldine ilme välismaale konkurentsi pakkuv, võibolla stsenaarium tõesti mitte nii väga.