Mariliis JõgevaFoto: Promo
Inimesed
1. detsember 2017, 13:55

VIDEO | Mariliis Jõgeva tutvustab lõbusalt oma debüütalbumit ja bändi (3)

Mariliis Jõgeval, kes on ka ühtlasi vaadatuima teleseriaali "Pilvede all" tunnusmeloodia laulja, ilmus esimene täispikk stuudioalbum "Helerohelised huuled".

"See protsess kestis päris kaua ja albumi väljatulek venis tehnilistel põhjustel pikemaks, kui oodata oskasin. Lõpuks sai see siiski valmis ning on kõigile kättesaadav," ütleb lauljanna.

Mariliisi album on valminud koostöös noore andeka kitarristi ning produtsendi Oliver Mazurtshakiga. “Mariliis on uskumatult hea sõnade kirjutaja ning ma siiralt usun, et ta võib puudutada  paljusi inimesi,” räägib albumi produtseerinud Oliver, kes on ka lugude kaasautor.

Mariliis Jõgeva

"Just nagu autoroolis ja eluülikoolis pead kõike ise kogema," on laulja ise oma loo sõnadesse kirja pannud. "Olen kirjutanud need lood, et nad oleks piisavalt erinevad nii oma sõnumi kui ka iseloomu poolest. Albumil on ilusa sõnumiga väga südamlikke armastuslugusi ning ka igapäeva elust inspireeritud laule. Sain väga tugevalt kätt proovida nii sõnade kirjutajana kui ka heliloojana. Ikka väga vinge tunne on olla ise oma lugude autor. Loodan siiralt, et iga kuulaja leiab omale loo, mis teda enim kõnetab.”

Album “Helerohelised huuled” on saadaval kõikides Apollo, Prisma, Rahva Raamatu ning Lasering esindustes.

"Me oleme lõbusad inimesed ning tegime teile videoklipi, kus räägime plaadist, bändist ning laulame esimest korda väga teistsuguses võtmes ka mõne viisijupi. Oleme tänulikud kõigile, kes meid toetavad ja meie muusikat kuulavad," tänavad muusikud.