Film

Kas ahistamisskandaalid kirjutavad filmiajaloo ümber? (9)

LISA KOMMENTAAR

tore3. detsember 2017, 10:37
kui mmedia pöörab tähelepanu ühiskonna kitsaskohtadele,kuid see probleemide skaala võiks olla palju laiem.Näiteks meeste ja naiste palgavõrdsuse kõrval võüiks luubi alla võtta rahatrükipressi omanike tulud võrreldes ülejäänud ühiskonnaga.Näiteks ka faktide võltsimise ja ajloo ümberkirjutamise teema riiklikul tasemel nn.tõejärgse ühiskonnna teemapüstituse kõrval.Ahistamisjuhtude kõrval võiks käsitleda üleilmset satanistide tegevust koos nende lastetükeldamise ga ohvrikividel,laste vastu suunatudväärkasutamine eliidi ehk nn.seadusest väljaspool olevate isikute poolt,ning laste varastamise teemat rahvusvahelise kuritegelike sündikaatide poolt oprganiäriks,ülirikaste seksorgiate ja ohverduste jaoks!
vv3. detsember 2017, 09:45
Raha pumbatakse lihtsalt advokaatide kaudu valja.
mats maalt3. detsember 2017, 07:22
Ei tea keegi,kuipalju neis süüdistustes tõde on ja kuipalju soovi konkurendile või vaenlasele "ära panna".Mingeid tõestusi ju ei nõuta.Piisab väitest: Mind ahistati! ja ahistaja(?) lüüakse risti.
ain2. detsember 2017, 22:56
Kustutatud kommentaar2. detsember 2017, 13:38
Tsensuuril pole midagi teha. Ajaloost tuntud faktid ei kõlba avaldamiseks?
ikka kirjutavad2. detsember 2017, 11:00
bi-st saab hetero,külmikust saab kummut ja kleidi üles rebimisest saab hoopiski ,et aitas kleiti selga panna.
Inimesed väärivad neid, keda ülistavad !2. detsember 2017, 09:34
Vaadake asi on selles, et tavaline inimene ei huvita mitte kedagi, sest ta on igav. Vägistajad, samasooihaldajad , pedofiilid jne. peavad elama kaksikelu ja on seetõttu paremad näitlejad, et keegi ei saaks teada, millega nad tegelevad. Ja just seepärast nad ongi üldusele huvitavamad kui tavainimesed.
Kultuuriarvustus2. detsember 2017, 04:46
Selles va ahistamisteemas on mitu asja segamini.
Kõigepealt muidugi semiidi kultuurist pärit viha vaenlase vastu. Vaenlane tuleb purustada nii, et tema nimegi enam kunagi suhu ei võetaks. Eesmärgi saavutamiseks on head kõik vahendid - näiteks võidakse "süüdlase" sünnimaja maha lammutada. Küsimus on võimus, nö õige poole kanoniseerimises, see on oluliselt enamat, kui kihtsalt süüdlase karistamine, mida saaks ju teha kohtuga.
Peakküsimus - ahistamine - on alles teisel kohal. Nn ameerika kultuur pole kunagi olnud õiglane. Indiaanlaste tapmine, rassirahutused... Eestis said naised valimisõiguse enne kui *kraatia kantsis.
Ning lõpuks kolmas mure - nn ameerika kultuuris puudub normaalne ja tasakaalukas traditsioon õiguste järk-järguliseks kehtestumiseks. Mingi muudatus saab toimuda üksnes jõu näitamise ning ähvarduste abil.
Semiidi?3. detsember 2017, 09:44
See viha vaenlaste vastu pärineb ikka hoopis varasemaist kultuuridest ja on sündinud mitmel pool sõltumatult. Seemisugu rahvad olid Egiptuse ja Sumeri usinad õpilased, samas nt mongolitel ei olnud semiitidega tõenäoliselt erilisi kokkupuuteid, aga sihuke traditsioon oli enne maailmavõimuks saamist (ja mõningal määral hiljemgi) täitsa olemas. USA kultuur? Noh, Šveitsis oli naiste valimisteema hilisem ja palju, Iseseisvussõda oli suuresti jälle Briti jonni tulemus jne. Samas XX sajandil, pärast Depressiooni-õppetundi on nende sisemine areng just üsna rahumeelne olnud, üsna viimase ajani - kui nüüd, sada aastat hiljem midagi ära rikutakse, siis on see juba uus düstoopiline traditsioon.