Inimesed

Marilyn Kerro õpetab, kuidas tulla toime negatiivsete inimestega (36)

LISA KOMMENTAAR

18. veebruar 2018, 09:19
olen alati olnud selline nagu olen, ma ei läähe kaasa nendega kes mõnikord püjab mõjutada negatiivseld, omaette ongi kõge parem jalutada metsas ja kulada vaikuse sees oma hääl, mul meeldib kulada rahuliku muusika ja sujutada sügavuse sisse lennata igavikuse olla seal kus hing tahab ja naudida looduse ilu kus on okean armastus kus tansivad linnud kus laulavad delfiinid see maail on nii ilus just seal tahaks ollla ja jaada.
titi15. jaanuar 2018, 19:33
olen EESTIS käinud paar korda ka ennustaja juures jätan nime enda teada kuid pani ikka päris täppi palju asju nii et pole midagiöelda taas soovin minna tasemel tänan
!?30. november 2017, 19:51
No nii, poliitiliselt on meil 101 +1 negatiivset ehk väga, väga negatiivset
Alusta sealt, siis usun.
Tänan.
Igasugune30. november 2017, 19:43
jutt positiivsest ja negatiivsest mõtlemisest on üks paras jura, mis maha kirjutatud lääne parimatelt müügimeestelt. Kõike seda asendab lihtsalt hoolivus oma ligimeste, sõprade, töökaaslaste jne vastu. Paraku jääb see ühiskonnas kus üksteist vastandatakse juba riiklikul tasandil lihtsalt üllikeste soovunelmaks.
30. november 2017, 20:51
Sellistelt parajura propageerijatelt peakski küsima kuskohast läheb piir, kes mõtleb positiivselt ja kes negatiivselt. Võibolla mõni mõtleb hoopis realistlikult? Mis puudutab soovitusi et muudkui aga ignoreeri igal pool, siis see on väga rumal nõuanne mille õnge paljud jooksevadki. Ning keeravad oma ignoreerimisega nii endale kui ka teistele sellise käki kokku, et annab seda tükk aega helpida. Selle asemel et õppida suhtlema ja asjad selgeks rääkima, poetakse õpitud abituse sildi taha ja ignoreeritakse. Kui nüüd sellistele ignoreerijatele püüda selgeks teha, et ignoreerimise tagajärgi saab nüüd lahendada nii ja pole õige lahendada naa, sest niiviisi võivad tulla teile uued probleemid, siis hakkavad nad uuesti ignoreerima ja nagu naudiksid oma ignoreerimist. Tegelikult keeravad nad oma suhtlemisvõimetusega omale kannatusi kokku.
Kuhu sa tormad30. november 2017, 21:50
Jah -- kust läheb piir? Kel on rohkem õigus ja kel vähem? On kurb, et meie sildistamise ja õigele-valele orienteeritud maailmas lähevad seda teed ka tervendajad. Mis viga on? Teisele inimesele saad sa anda ainult seda nõu, mida sa annaksid endale. Need, kes peavad end tervendajaks v nõiaks, peaksid mõtlema kõigepealt, missugune maailm see on, mis peale mu nõuannet minust maha jääb. Või kuipalju haavatud inimhingi. Ma ise olen üks nendest, kui ma oma depressiooni tõttu oma suurele lapsele enam ei sobinud. Kerro artikli järel ma soovitaksin kohe tänases delfis avaldatud katkendit "Kuhu sa tormad" Osholt. Mida sa endas näha ei taha? Võibolla sedasama varjatud negatiivust, mida teisele pahaks paned. Tõeliselt hea, arusaadav ja hea art, ei tekkinud ega jäänud paha tunnet. Ja inimesi kahte lehte Kerro kombel ta ka ei lahterda. Kes see on, kes julgeb pidada end teise inimese elu alal asjatundjaks? Milline enesekeskus! Kunagi jooksis telkus üks türgi seriaal ühest suurest türgi perekonnast. Palju jamasid oli neil, mõni sai viga ja mõni surma, elasid kõik suures häärberis koos ja kui oli kellelgi neist mingi saatuselõõk, siis tülitseti küll ja kraageldi, aga kohe ka kallistati ja lepiti. Elati normaalset elu ja hoiti üksteist, elati KAASA, mitte ei ignoreeritud. Ei mõistetud hukka, vaid hoiti üksteist vaatamata inimese saatuselöökidele, ja julgustati. Igaüks õpib ise oma kogemustest, sest see on ju tema elu.
1. detsember 2017, 00:24
_elati KAASA, mitte ei ignoreeritud. _
Just nimelt. Kuid meil ju igasugused isehakanud jura ajajad õpetavad ignoreerima, kauge kaarega mööda kõndima, peale astuma, ükskõikne olema.
jah1. detsember 2017, 15:12
Ma mõtlesin ringi ja vaatlesin oma elu -- tegelikult on Marylinil õigus. Kõik mu elu probleemid on tekkinud sellest, et tahtsin nn hea inimene olla. Aitäh, Marylin.
V-Kl.e1. detsember 2017, 17:11
Soovitaksi lugeda eneloogiast, telekooniast natuke. ehk avaneb silmaring natukene. Läbielatud teleseriaalid võik vahele jätta. Kasvatad lapsi- see on suurim elukool, mis minus tekitas suure mure, mida ma aru saan ja miks kaks last nii erinevad .Alustuseks unenäod https://www.youtube.com/watch?v=uI3NGnIHXSQ Kasvõi meie unenägudes võib leida huvitavat. Olete endas ja enda arusaamistes kindel. Miks mõjutab kuu lunaatikuid nii võimsalt ja sind mitte? Miski ei mõjuta meid ja olen enda jumal . Õigel teel, aga, selleks tuleb palju õppida ja endast lahti saada negatiivist. Selle seletab ära ka füüsik, kes seletab lahti eneloogia põhimõtted? Läbielatu on teie ja meie kõgi karistus läbi haiguste ,sõdade,jne. Ilmaasjata ei juhtu siin maailmas midagi!!! Kui ainult antakse märku, et on aeg muutuda . Ise me arene kuhugile tedmised saame algselt targematelt, ainult loorberitele ei ole vaja puhkama jääda, et tean tõde ,
702. detsember 2017, 09:11
Ma olen juba 70. Ma pole kogu oma elu jooksul lugenud ühtegi vaimsetel teemadel kirjutatud teksti, milles räägitakse KARISTUSEST. Karistab ikka INIMENE, kes arvab, et tema ego käib üle kõigi. Seadused selleks mingi grupp kehtestabki, et teiste omasuguste üle domineerida. Mulle meeldib see maailm, milles aktsepteeritakse, et inimesed saavad siin maa peal kogemusi ja sellest õpivad. Pole olemas objektiivset tõde, on 7 miljardit erinevat tõevarjundit. Sinul oma, minul ka oma. Jne.
Teadja30. november 2017, 18:23
vältida sinusuguseid☻☻☻
psühhiaaatri juures30. november 2017, 18:38
Doktor kuradikesed jooksevad minu käe peal. Doktor vastu - Ärge ajage neid minu käe peale.
Kah teadja30. november 2017, 18:54
M. Kerro tegeleb ju otseselt musta maagiaga: veri, voodoo-nukud, loomade südamed, satanistlikud kujukesed ja mida veel....Kauni välimuse taga peitub- kes?
pension6r1. detsember 2017, 14:25
Saatan ise , 6elgem seda 6ige s6naga 🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃
minumeelest30. november 2017, 18:03
..on tal õigus, ei saa maailma muuta ega kõigile kaasa tunda ,kes sellest aina räägivad ja kaastunnet kerjavad, lõpuks oled ise läbi. Kui keegi vajab kuulajat, siis on abiks psühholoog või pereterapeut, neile makstakse selle ärakuulamise eest, see ongi nende töö aga teisi inimesi nutumüüriks ei tohi kasutada.
ohissand30. november 2017, 17:59
Jälle see idi....kas. Kas ÕL ei suuda sellest külge kleepunud puugist kuidagi vabaneda või maksab ta hästi, et tema idi...o.otsused iga päev lehes oleksid. Ta on lihtsalt naeruväärne toh...man
olen30. november 2017, 17:13
ka eluaeg kergelt mingite ettenägemisvõimetega olnud
kunagi pole neid kasutanud teiste suhtes aga ise olen arvestanud
kui on mingi asja suhtes ikka halb tunne,siis lihtsalt tuleb arvestada
negatiivse inimese tunned kohe ära , suhelda võib aga, tuleb end kaitsta
piltlikult seletades on sel inimesel nagu must udu ümber-vaata et sa sisse ei hinga
30. november 2017, 17:08
Aga negatiivsus müüb ju hästi ehk hea uudis on ju halb uudis.
pension6r30. november 2017, 15:39
Pole veel lolliks l6inud ,et ei tunneks negatiivset inimest ja mulle tundub ,et see oled sina , neiu Kerro. Teised tehku ,mida tahavad aga mina sind ei usu. Olen v6ga l6bin6gelik vanem naine , kuna minu vana - vanaema oli mustlane. Muideks , pere kutsub mind n6iaks.
Kaja30. november 2017, 19:32
sama, mul ka ex mees kutsub nii...
pension6r1. detsember 2017, 14:21
Ju siis olidki n6id ,kui sinu juurest lahkus . Ikka noorema ja ilusama juurde.
ekstreemne juhtum30. november 2017, 15:29
Ma ei oska ennast kusklt otsast armastada. Koosnen ainult sapist ja vihkamisest. Ja ega ma selle juures õnnelik ei ole... Masendav!
Mina ise30. november 2017, 15:08
Väga hästi öeldud ! Neelasin igat väidet endasse. Kuidas ma soovin, et oskaksin nende nõuannete järgi käituda !
MK30. november 2017, 14:31
Mis siin siis nii keerulist on, negatiivseid inimesi tuleb ignoreerida ja nendega mitte suhelda. Ongi lahendus olemas.
30. november 2017, 14:50
See võib olla palju keerulisem, kui sa seda ette kujutad.
Tegelikult1. detsember 2017, 10:31
Kui negatiivne inimene on su ema, isa või laps? Ignoreerid neid ja ei suhtle? Väga raske ülesanne! Õnneks on meil targad "nõiad", kes teavad mida teha!
Nii ja naa30. november 2017, 14:21
Kahjuks kohtan probleeme, kus inimene on iseendaga toimetulekul niivõrd puntras, mida lahendada hea sõna ja nõuandega ainult ei saa! Näide. Inimene on töötu ja rahatu. Selleks, et ta kusagilt mingigi töö leiab, ei ole tal kohta kus esialgu olla ja elada. Kui sotsialistlikus süsteemis mõeldi selle peale, siis kapitalist ütleb, et see pole tema mure. Kui saate mujalt tööle käia, siis tulge, kui ei, siis pole tema probleem asjale leida lahendus!
Selle peale ytleks30. november 2017, 14:27
Meil riigis ei ole asjad korras. Täpselt nii ongi, igayks vaatab kuidas hakkama saab, Kapitalistid, millal need millestki hoolinud on. Vaadake mis meie ümber toimub.
V30. november 2017, 14:03
Lihtne, elementaarne ja nii lihtne tegelikult on. Oma naisele üritasin seda aasta otsa selgeks teha, aga inimesest saab aidata siis kui ta saab aru, et ka ennat on vaja muuta. Aga ma olen ju hea, aga need segavad tunded ei lasegi valida vabaduse teed olla iseenese peremees. Ja valisin puhastamiseks meetodi, ehk miksi kõikide tarkade kogumitest. Ega kuri inimene ei suuda elu lõpuni kuri olla, organid lakkavad vihast tõõtamast. Nii olen avastanud ,et muutused on toimunud ja meie muutumise sajand on nagunii alganud. Aga teisi saab õpetada siiski austatud inimene. Materialistliku inimesele on tähtis aunimetus, kelle poole ta julgeb põõrduda. Muu on temale soolapuhumine. Ta hinges puudub ühendus oma sisemise mina hinge ja loojaga.
vkr30. november 2017, 13:53
Mina ei suhtle nendega, kui nad pole mu pereliikmed. Kui on, siis püüan neile oma positiivsusega abiks olla.
muidugi,30. november 2017, 18:52
kui pereliige kurdab, kui haige ta on, siis ütled optimistlikult, küll varsti sured ja saad vaevast lahti :).
killa-kolla30. november 2017, 13:43
Hästi öeldud. Prindin välja ja püüan seda oma emale selgitada. Tema meelest on nii, et kõik teda solvavad. Eriti arstid, garderoobimutid polikliinikus, inimene kellelt ta teed küsib ja kes piisavalt innustunult ei vasta. Ükskord oli ta nii solvunud ratastoolis vanainimese peale kes jõllitas tema arvates teda kurjalt. EI aitanud minu arvamus, et inimene on haige ja võib olla ei saa arugi, keda vaatab. Ühesõnaga väga head nõuanded endalegi !
emotsionaalsete emadega30. november 2017, 14:22
ongi see kõige raskem hakkama saada, ühed ütlevad, et vanainimene tahab ärakuulamist ja käest hoidmist jne, aga kuidas see energiat röövib, keegi räägi.Olen isegi pidanud ütlema, et palun ole vait, aga kehv tunne pärast.
Jällegi suur tänu30. november 2017, 13:42
hea õpetuse eest,mul on just see viga küljes, et justkui kannaks kogu maalima koledust turjal,hakkan ennast tänasest ümber kasvatama ja õpin ennast armastama. Aitäh veelkord.
enesearmastus30. november 2017, 18:53
jep1. detsember 2017, 10:46
Eks see paneb ikka teist egoismis süüdistama, kui ta ei nõustu sulle jalamatiks olema.