Briti prints Harry and Meghan Markle avaldavad, kuidas täpselt imekaunis sõrmus sõrme libises.Foto: AP / Scanpix
Maailm
28. november 2017, 08:52

VIDEO | Kuidas prints Harry Meghan Markle'ile kihlasõrmuse sõrme pani? (10)

Esmaspäeval avaldus värskelt kihlunud prints Harry ja Meghan Markle esimene ühine ametlik intervjuu. Südamlikus usutluses avaldas õnnelik noorpaar, kuidas täpselt käe palumine välja nägi.
Foto: AP / Scanpix

"See juhtus paar nädalat tagasi, siin Kensingtonis. Veetsime koos tavalist mõnusat õhtut," alustas Harry. "Üritasime parajasti kana küpsetada ja siis selline üllatus! See oli lihtsalt nii armas, loomulik ja väga romantiline" ohkas Markle printsile sügavalt silma vaadates. "Ta laskus ühele põlvele!"

"Otse loomulikult," märkis Harry napilt ja Meghan jätkas, et jaatav vastus tuli tema poolt hetkega. "Ma vist ei lasknud tal isegi ettepanekut korralikult lõpetada," muigas naine.

"Küsisin, et kas ma tohiksin lõpetada palun ja ta kiljus, et lase mul jah öelda, lase mul jah öelda!" ei suuda ka Harry olulist hetke meenutades tõsiseks jääda. Mehe sõnul kukuti seejärel kallistama ja kuna tal oli sõrmus ikka veel näpus, siis palus ta luba see lõpuks tulevasele mõrsjale sõrme pista. 

"See oli imeline hetk vaid meie kahe jaoks ja mulle tundub, et suutsin teda oma ettepanekuga üllatada," vaatas prints küsivalt oma tulevasele abikaasale otsa. "Jah," noogutas Markle armsa naeratusega.

Noorpaar lisas, et ettepanek tuli veidi enam, kui poolteist aastat pärast esimest kohtumist, mis toimus kuna ühised tuttavad otsustasid nad pimekohtingul tuttavaks teha.

Foto: Reuters / Scanpix
Foto: Reuters / Scanpix