Oleg TabakovFoto: RIA Novosti / Reuters / Scanpix
Teater
27. november 2017, 18:54

82aastane Vene filmilegend Oleg Tabakov viidi raskes seisundis haiglasse (11)

Venemaa teatri- ja filmilegend Oleg Tabakov viidi haiglasse reanimatsiooniosakonda. Väljaande life.ru teatel on Tabakovil raskekujuline kopsupõletik.

Näitleja ja lavastaja, Tšehhov-nimelise Moskva Kunstiteatri ja Tabakerka (eesti keeles 'tubakatoos' - toim) kunstiline juht Oleg Tabakov (82) toimetati täna haiglasse äärmiselt raskes seisundis, öeldi Interfaxile teatri pressiteenistusest.

Samas öeldi Tabakerka pressiteenistusest Interfaxile, et Tabakov viibib plaanilise jälgimise all ning reanimatsioonist ei ole juttugi. Tabakerkast väideti, et teatrijuht viibib stomatoloogilisel ravil teatri liidu tegelaste kliinikus, ning lisati, et tänane etendus Tabakerkas jäetakse ära tehnilistel põhjustel.

Moskva Kunstiteater aga teatas kodulehel, et Oleg Tabakovi 80. sünnipäevaks lavale toodud „Juveliiri juubeli“, kus vanameister mängib peaosa, 29. novembri etendus on muudetud. Selle põhjust ei ole toodud.

Eakal Tabakovil on tervis ka varem trikke teinud. Tänavu septembris kutsuti talle enne etendust kiirabi, kuid siis põhjendati seda teatris hambavaluhooga. Hiljem teatati, et teatrijuht tunneb end normaalselt.