Foto: Kanal2
Tele
27. november 2017, 10:15

ŠOKEERIV LÕPP: krimidraama „Nukumaja“ viimane osa toob mõrtsuka päevavalgele!

Sel sügisel kirgi kütnud uus krimidraama „Nukumaja“ viimane osa avaldab täna jahmatava tõe. 

„Ilus vaikne ja turvaline tänav. Ilusad aiad ja ilusad inimesed. Kas kõik ongi nii nagu välja paistab?“ Selliste sõnadega algas krimidraama „Nukumaja“ mõned kuud tagasi, kui seitsmendat kuud rase Eva kolis abikaasa Tarmoga päranduseks saadud majja. Õige pea selgus, et idülli sel tänaval ei leia ja kõiki elanikke saadavad sünged saladused. Aga kelle kätel lasub süü tapmise eest? Ja kas kõikide surmade taga seisab tõesti üks inimene? Kui nii, siis mille nimel see kõik?

„Ma ei saa aru, miks on vaja minevikus sorkida. Mis haigus see teil on?“ - kõik olekski võinud minna teisiti ja minevik puutumata, kui rase Eva (Karin Rask) ei oleks hakanud oma kaksikõe surma uurima. Eelviimases osas seisis „Nukumaja“ peategelane silmitsi relvaga, kui mõrvar tema ukse taha ilmus. Sealt samast hakkavad ka tänased pingelised sündmused hargnema.

Üllatusi on oodata rohkemgi, kui pöördelises viimases osas selgub tõde tagaotsitud käsikirja, sohilaste ja salasuhete ning kõikide surmade kohta. Aga sel tõel on tagajärjed, sest nagu ähvardab hullunud pilguga külaline: „Mitte keegi ei lähe siit majast elusana välja!“

„Nukumaja“ viimane osa on Kanal 2 eetris täna kell 21.30.