Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. november 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 30. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema tänane päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui vanast kümne küünega kinni hoiad, on päev raske, ent kui oled kohanemisvõimeline ja võtad elu kui seiklust, võivad ootamatud sündmused sind õnnelikuks teha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Eelistad tagasihoidlikult varju jääda ning mitte välja näidata, mida sa tegelikult mõtled ja tunned. Suudad oma käitumist kontrollida, ent sisemine pinge võib seejuures tugev olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõige olulisem on suhtlemine ja koostöö. Kuitahes tubli ja tark sa ka poleks, vajad kedagi, kes annaks nõu ja toetaks, kellega saaks rõõme ja muresid jagada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tegutsemistahet ja jõudu on küllaga, aga kergelt ei tule miski – pead vaeva nägema ja võitlema, et oma eesmärkideni jõuda. Konfliktid on kerged tekkima.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sind valdab soov targemaks saada, ennast harida. Ent info, mis sinuni jõuab, võib olla vastukäiv – erinevad inimesed pooldavad erinevaid põhimõtteid ja teooriaid.

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub võtta aega selleks, et endasse vaadata, mõtete ja tunnete sügavamaid põhjusi analüüsida. Ennast mõistes saad aru, milliseid oma elu aspekte oleks vaja uuendada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Raske on käskudele-keeldudele alluda, tahad tegutseda oma tahtmist mööda. Oled pigem lõbutsemise kui töö lainel, naudid hobidega tegelemist ja toredate inimeste seltskonda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Praegused mured ja rõõmud on seotud eelkõige kõige lähedasemate inimestega. Tahad rohkem kodus, pere keskel olla.

Ambur
22. november – 21. detsember

On ohtralt nii vaimset kui füüsilist energiat. Tööd ja vaeva sa ei pelga, tahad tegutseda ning mis peamine – su tegudel on ka konkreetsed tagajärjed. Saavutad kiirelt oma eesmärgid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Selguda võivad mingid uued asjaolud, mistõttu mõni uks võib sulguda, mõni teine jälle avaneda. Sinu jaoks on esmatähtis oma kohustusi korralikult täita.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võib tekkida suurepäraseid teenimisvõimalusi, ka võid olla ärilistel läbirääkimistel päris edukas, ent ootamatud sündmused võivad su plaanid pea peale pöörata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tasub tõsiselt mõelda oma soovidele ja vajadustele, eesmärke püstitada ja nende poole liikuma hakata. Mine edasi sammhaaval, ära liigselt kiirusta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Tunned end suurepäraselt nii koduses miljöös kui ka seikluste keskel. Kõige paremini sujub vaimne töö. Suudad süsteemselt mõelda, samas oled avatud uutele ideedele. Väga oluline on võimalus end hobidega tegeledes välja elada. Sportides ning kõrgustes tuleb olla ettevaatlik.