Foto: Aldo Luud
Teater
26. november 2017, 16:30

GALERII | „Hüljatute“ esietendus Vanemuises: 10 minutit ovatsioone ja meeleolukas järelpidu (16)

Vaevu sai viimane noot vaikida, kui publik toolidelt püsti viskus. Säärast aplausimöllu, nagu oli laupäeva õhtul Vanemuise teatris muusikali „Hüljatud” esietenduse järel, pole ammu nähtud. Ovatsioonid kestsid kümme minutit.

Seda, mitu korda järjest tuli trupil laval kummardamas käia, ei suutnud enam kokku lugedagi. Järelpidu võttis hoo sisse traditsiooniliste tänukõnedega, jätkus muusikaliplaadi „Memory” esitlusega ning südaöö paiku sai hüüumärgi sappa energilise diskoga. Kaks ja pool kuud usinalt proove teinud trupp tantsis end sõna otseses mõttes tühjaks.

Muusikalis „Hüljatud”, mille lavastas Samuel Harjanne, mängivad Koit Toome või Mikk Saar, Marko Matvere või Tamar Nugis, Maria Listra või Elizabeth Paavel, Kaarel Targo, Hedi Maaroos või Kärt Anton, Kaire Vilgats või Helen Hansberg, Hannes Kaljujärv või Lauri Liiv, Ele Millistfer või Nele-Liis Vaiksoo, Rasmus Kull või Imre Õunapuu, Mairo Libba või Hannes Hanimägi, Reneli Husu või Sofija Selivanova, Loore All või Katri Kade, Oliver Timmusk, Matis Merilain, Ruudo Vaher, Mihkel Tikerpalu, Egon Laanesoo, Rolf Roosalu, German Gholami ja Norman Salumäe. Kaasa teevad Vanemuise ooperikoor ja Vanemuise sümfooniaorkester.

Esietendus 25.11.2017 Vanemuise suures majas

Vaata ka galeriid!