Liis LemsaluFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
26. november 2017, 14:05

VIDEO | Liis Lemsalu: plaadilt saab vastused küsimustele mu eraelu kohta (13)

Lauljanna Liis Lemsalu rääkis saates "Hommik Anuga", et on eraelu küsimustes meedias tagasi tõmmanud ning valib hoolikalt, mida avalikkusega jagab.

Tegemist on Liisi esimese eestikeelse plaadiga ning laulja tunnistas, et emakeeles laulda on väga tore. "Kõige toredamaks teeb selle see fakt, et need sõnad on minu kirjutatud. See on hoopis midagi muud," rääkis Liis.

Lauljanna tunnistas, et on mitmetest hiljutistest intervjuudest ära öelnud, sest ikka ja jälle jõutakse usutlemisel isiklike teemadeni. "Mingist hetkest ma kuidagi tajusin, et ma ei soovi tegelikult oma eraelu jagada inimestega. Kuigi ma mõistan, et see on huvitav ja inimesed tahavad teada," arvas Liis. "Ma tõesti tahan, et midagi jääb minu enda sisse. Ma ei soovi midagi halba sellega."

Küll aga tunnistas Liis, et eraelu on peidetud uue plaadi sisse. "Aga ma võin julgelt väita, et kõikidest nendest eri lugudest /.../ leiab päris palju vastuseid."

Ometigi ei paljastanud ta laulusõnade tagamaid ka siis, kui Anu Välba ühekaupa lood ette võttis. 

Oma esimese plaadi andis Liis aga välja norra keeles. Kuigi Norras lauljanna enam ei ela, pole ta veel keelt ja sõpru unustanud. "Neid on kindlasti väga palju vähemaks jäänud, sest kaugus paratamatult mõjutab."

Teine plaat ilmus Lemsalul inglise keeles ning sellega kaasnes ka aasta parima naisartisti tiitel. "Mäletan, kui nägin seda nominatsiooni /.../, aga tol hetkel ma isegi ei tundnud, et ma olen naine. Tundsin, et ma olen väike tüdruk," tunnistab Liis, et ei uskunud endasse nii palju. 

Mida tähendab Liis Lemsalu käe peal tätoveering "21" ning kuidas elas üle teismelisena Norrast Eestisse kolimise, vaata videost!