Kerdo Mölderi eluloofilm "Elu hammasratastel"
Inimesed
25. november 2017, 21:47

Otsitakse taustanäitlejaid!

VIDEO | Menubänd Respektist kõneleva tragikomöödia „Elu hammasratastel“ võtetele lennutatakse näitlejatar USAst (12)

Menubänd Respektist kõneleva tragikomöödia "Elu hammasratastel" võtted on jõudnud poole peale ning juba sel esmaspäeval toimub ETV stuudios suure telestuudiostseeni filmimine, mille tarvis on kohale lennutatud staar otse USAst.

Seetõttu palub filmitiim taustanäitlejate leidmiseks. Soov on leida võimalikult suurel hulgal igas vanuses inimesi, kes massistseenis osaleks.

Respekti solist Kerdo Mölder selgitab: võte toimub esmaspäeval kell 13.30 ETV stuudios Gonsiori 27. Oodatud on igas vanuses pidulikult riides inimesed. Palka me ei maksa, aga loosime välja ohtralt auhindu kõigi tulijate vahel. Võtte lõpp on kell18.00. Lisainformatsiooni saab mobiililt 56714330. Osaleda soovijatel paluks end eelnevalt võimaluse korral registreerida [email protected]  Kõigile pakutaksel ka sööki ja jooki!
Kohal näitlejanna otse USAst ja loomulikult on ka muudki põnevat juhtumas.

Kerdo, kuidas senini võtted on läinud, kas olete oma tegemistega graafikus? 

Tragikomöödia "Elu hammasratastel" peaks jõudma kinodesse 2018. aasta sügisel ning meie oleme oma tegemistega hetkel täiesti graafikus ja võtted lõppevad plaanipäraselt, kevadel 2018. Võtted on läinud siiani väga hoogsalt. Vaid ühel kaunil pühapäeval ootas suur võttemeeskond Kerdo Mölderit, kes ajas võttekuupäevad sassi ning otsustas telefoni välja lülitada, et nautida üht oma vähestest puhkepäevadest. Õnneks mängis Henrik olukorra välja ja võtted said tehtud ilma Kerdota.

Kas sinu lisaks osaleb filmis teisigi tuntud tegijaid?

Mängufilmis astuvad teiste seas üles näiteks Anne Paluver, Pille Pürg, Sepo Seeman, Liisu Krass, kes kehastab Respekti lauljatari, Veljo Reinik, kes kehastab mind ehk Kerdo Mölderit, Mariettely Saar jpt. Aga esmaspäevaseks, meie kõige suuremaks vôttepäevaks, on USAst kohale lennutatud ka kuulus lauljatar Eha Urbsalu, kes on muuseas astunud üles mitmetes välismaa suurfilmides. Aga meie filmis astuvad üles lisaks veel kaks prantsuse näitlejat, kelle võttepäev möödus äärmiselt lõbusalt ja vaheldusrikkalt - eriti keelebarjääri silmas pidades. Meie esmaspäevasel võttel on kohal näitleja Soomest.