Foto: Tiina Kõrtsini
Tele
24. november 2017, 15:58

Kesklinna nooruke vanem saigi TTV juhtkonda (6)

Sihtasutuse Tallinna Televisioon (TTV) nõukogu vaatas tänasel koosolekul läbi TTV juhatuse liikme konkursile laekunud avaldused ja otsustas, et juhatuse liikmeks saab senine linnaosavanem Taavi Pukk.

Konkursile laekus 5 sooviavaldust. Osalejatelt eeldati kõrgharidust ja meedia või avalike suhete valdkonnas töötamise kogemust ning soovitav oli varasem juhtimiskogemus.

Lähtudes SA Tallinna Televisioon juhatuse liikme konkursil kandidaatidele esitatud nõuetest ning kandidaatide esitatud sooviavaldustest ja motivatsioonikirjadest osutus valituks Taavi Pukk.

TTV nõukogu esimees Kalle Klandorf sai volitused sõlmida juhatuse liikme leping Taavi Pukiga.

Pukist sai kesklinna vanem tänavu jaanuaris, enne seda töötas ta Keskerakonna pressisekretäri ja Tallinna linnavolikogu avalike suhete nõunikuna. 

Pukk on sündinud 1989. aastal Pärnus ja lõpetanud 2014. aastal Tallinna tehnikaülikooli sotsiaalteaduskonnas haldusjuhtimise erialal. 

Hetkel on Tallinna Televisiooni juhatuses üks liige, kelleks on Revo Raudjärv. 15. novembril kuulutas SA Tallinna Televisiooni nõukogu välja uue konkursi juhatuse liikme leidmiseks. Varasem konkurss kuulutati nõukogu poolt sobivate kandidaatide puudumise tõttu 1. novembril nurjunuks.

TTV põhieesmärgiks on kaasaegsete kommunikatsioonivahendite kaudu kajastada mitmekülgselt ja loovalt sündmusi Tallinnas, pakkudes vaatajatele tasakaalustatud tõepärast informatsiooni ja meelelahutust.