Ryan PhillippeFoto: DANNY MOLOSHOK
Inimesed
25. november 2017, 10:00

Witherspooni eksmees kaebas teda peksmises süüdistanud kaunitari kohtusse

Hollywoodi kuulsuse Reese Witherspooni endine abikaasa Ryan Phillippe on võtnud oma nime puhastamiseks ette kohtutee.

Phillippe („Eelmise suve saladus") kaebas kohtusse oma endise sõbratari, modell Elsie Hewitti, kes väitis, et näitleja oli teda vihahoos käte ja jalgadega peksnud ning trepist alla tõuganud.

A post shared by 🌹elsie (@elsiehewitt) on

21aastase Hewitti sõnul leidis intsident aset tänavu 4. juuli öösel pärast peoõhtut, kust Phillippe oli varakult lahkunud, kuna Elsie ei teinud temast välja.

Hiljem võtnud Elsie ühe sõbra kaasa ning läinud Phillippe'i majja oma asju kokku pakkima. Seepeale järgnenud füüsiline arveteklaarimine. Asitõenditena on Elsie lisanud kohtupaberitele fotod oma sinikais kehast.

Kuid Ryanile lähedane allikas kinnitas ajakirjale People: „Ryan ei puutunud Elsie't sõrmeotsagagi. Ta kavatseb selle asja ära klaarida.“ Ka Phillippe ise kinnitas oma avalduses, tegi politseiga koostööd ning Elsie jutt ei vasta tõele. 

„Koduvägivald on väga tõeline ja traagiline probleem, millega maailmas seisavad silmitsi paljud naised," jätkas ta. „Seda ei tohiks eales kasutada kätemaksuhimuliseks laimuks ega raha teenimise eesmärgina. See on vale. Ma pole selline. Iga sõna mu süüdistaja väidetes on vale.“

Lisaks väitis kaunitar, et Phillippe pruukis nende paarikuise armuloo jooksul ohtralt kõikvõimalikke seaduslikke ja ebaseaduslikke aineid steroididest ja kokaiinist psühhedeelsete seenteni.