Tele

„Suure komöödiaõhtu“ finaalis lähevad vastamisi Wilhelmiine Vibu ja Põlva Purustaja! (7)

LISA KOMMENTAAR

Miks?1. detsember 2017, 14:43
Korra saadet näinud ja ei mõista, miks läbi meedia tehakse negatiivset reklaami väiksematele kohtadele ja jäetakse mulje, nagu elaksid seal ainult jõmmid või joodikud? Iga inimene tahaks oma piirkonna üle uhke olla, mitte tunda piinlikkust ja häbi.
Milleks?1. detsember 2017, 14:31
Korra saadet näinud ja häirib, et läbi meedia tehakse negatiivset reklaami väiksematele kohtadele ja luuakse kuvandeid, nagu elaksid seal ainult jõmmid või joodikud. Iga inimene tahaks oma piirkonna üle uhke olla, mitte tunda piinlikkust ja häbi.
mnjaa24. november 2017, 16:16
asutasime abikaasaga saadet vaatama, peale nn joonealuste tutvustamiset lõpetasime vaatamise, kohutavalt igav ja lame algus oli. Kes neid hambutuid sketse välja mõtleb ja kellele seda saadet tehakse? Kahju on andekatest näitlejatest, kes sellist lapsust kaasa peavad tegema. Vanasti tehti põhikoolis selliseid nalju ...
Karsklane 24. november 2017, 13:07
Miks tehakse selliseid joodikute nalju banaanias.Tõesti olid Abel ja Kärna Ärni 50a tagasi palju paremad
nii24. november 2017, 09:30
ega ikka hästi ei saa aru, milleks selline saade. Sketsid olid kohati head , aga milleks sellised tüübid, nagu Vigri ja see teadjamees. Pealegi Kristel mängis ikka väga üle.Ainukesena meeldis mulle taksojuht, Kasearu ikka väga andekas, kuigi ei ole näitleja.
Varem oli ikka nii, et kui Abel või Nõmmik tulid lavale, ei pidanud nad veel suudki lahti tegema, juba oli naljakas.Nüüdsed näitlejad röögivad ja kargavad ringi, aga ikka ei ole naljakas.
No24. november 2017, 09:12
see nn Põlva Purustaja oli terve saate vältel täielik läbikukkumine,ta mängis üle! Kristjan Kasearu oli tegelikult kohta finaalis väärt,aga vaadates publikut,emmed-issid nii väikeste kui suurte poisikestega ,
siis lastele ikka meeldivad kõva häälega lõugajad!
Täielik huvi puudus24. november 2017, 08:11
Kommentaaride arv vastab ligilähedaselt saate vaatajate arvule.