Shayna Steele Foto: Rick Davis / Splash News (Vida Press)
Inimesed
22. november 2017, 19:00

Jazzkaare peaesineja Eestisse ei jõua

Stacey Kenti asemel võlub Jõulujazzi publikut 2. detsembril koos Estonian Dream Big Bandiga Siim Aimla juhatusel Ameerika lauljatar Shayna Steele.

Stacey Kenti esindaja selgitas, et lauljatar kaotas raskele haigusele oma ema, peab seetõttu aja maha võtma ning tegema kontserttegevuses pausi. Stacey Kent, tema agentuur ja Jazzkaar vabandavad lauljatari fännide ees. 

Stacey Kenti asemel esineb Jõulujazzi kontserdil Ameerika lauljatar Shayna Steele ning Kenti kontserdile ostetud piletid kehtivad Steele’i kontserdile.

Ameeriklanna Shayna Steele’i jõuline talent ja võimas hääl on vaimustanud kuulajaid nii intiimsetes jazziklubides kui ka suurtes kontserdisaalides, kus ta esineb tihti koos bigbändide ja sümfooniaorkestritega. Eesti kontserdile lendab lauljatar otse Ameerikast, kus ta töötab stuudios oma kolmanda albumi kallal.

Shayna Steele’i tähelend algas elektroonilise muusika valdkonnas, kui ta 2005. aastal laulis sisse Moby tuntud albumi “Hotel” singli “Raining Again”.

Steele’i hääl on filmimaailmas kõrgelt hinnatud ning teda võib kuulda filmides, nagu „Seks ja linn 2“, „The Backup Plan“ ja HBO sarjas „The Sopranos“.