Rokistaar Tanel Padar koos Lauren Villmanniga Anett Kontaveidi ja Kaia Kanepi tennisekohtumisel 21. novembril 2017.Foto: Robin Roots
Inimesed
21. november 2017, 22:55

FOTOD | Kes otsib, see leiab: Tanel Padar nautis Kanepi-Kontaveidi mängu blondi kaunitariga (104)

Tänasel Eesti naistennisistide tippkohtumist oli jälgimas ka rokistaar Tanel Padar. Aga kaugeltki mitte üksi, vaid kauni blondi naisega. 

Meie armastatud tennisenaisstaaride Anett Kontaveiti ja Kaia Kanepi võistlus oli sedavõrd põnev, et andis põhjust Padaril oma sulnist kaaslannat suudelda, nagu tuvastas Delfi Publiku fotograaf.

Rokistaar Padari kaalaseks oli Publiku andmetel modell Lauren Villmann.

Oktoobri keskpaiku avaldas plahvatuslikult elukaaslaseta jäänud Tanel Padar Facebookis otsingu kestahes näitsiku leidmiseks. Naisterahvas pidi olema vanuses 24-30 ning selline, kes austaks Taneli muusikat ning oleks kõlblik ka uue video tähena. Nõudmised olid, et naisel oleks kogemust näitlemise või modellinduse alal.

Tanel Padari viimatine elukaaslane oli brünett iludus Kristel Mardisoo. Eelmisel kuul aga plahvatas pommuudis, et Padariga avalikkuse ees paarina esinenud Mardisoo oli rohkem kui aasta abielus olnud ettevõtja Andreas Metsamaaga. Tanel Padar oma partneri abielust teadlik ei olnud. 

Kristel Mardisood on seostatud ka hiljuti lahvatanud kupeldamisskandaaliga seoses Eesti eksmissi Laura Kõrgemäe modellinduse ja promotööga tegeleva Invidia agentuuriga.