Raamat

ÕL FOTOD JA VIDEO | Kirsti Timmer: suhtesse tuleb minna õige eesmärgiga ning seal olles jääda iseendaks (25)

LISA KOMMENTAAR

külaeit23. november 2017, 08:51
vanasti saadeti need teadjamad 101 kilomeetrile
VABA ELU FÄNN23. november 2017, 02:39
Vabadus on kallis aare, ei seda käest ma lase. Meheta on nii lahe. Proovige järele.
SUHTESSE23. november 2017, 02:33
EI TASU MITTE MINNA, ilma eesmärgita ja saad olla sina ise. Mees kodustab na
ise ära ja pärast on häda
veda23. november 2017, 00:15
https://www.youtube.com/watch?v=tErZYyxKMPg Vaadake ja saage aru, mis on õleda inimesel, kelle intelektuaalnne tase võiks olla meil kõigil samal tasemel. Solvuda milleks, kes suudab aru saada, see ei otsi vigasid teistes ,vaid hakkas oma kuplialust korrastama .Äkki kukub tellis pähe ja inimene saab ande, see on nali, mis tegelikult juhtub üliharva . See on inimesele saatuse viimane märguanne, et oled millekski muuks loodud ja oma elu mõtetuste peale raisanud. Hakata väikse ande juures kohe õpetajaks, kohe ei tea, eks samasugused ikka leiab . Tõesti solvuda ei ole mõtet, inimene on saanud madala taseme, millest väljapääsemiseks on vaja natuke abi ja tahtejõudu. Mida ma saan üksi teha...? Nii sagedane nutulaulu koor, nutta edasi ja loota uusi valimisi, siis võidame ja saabub õnn meie ukse taha . Seniks olen veel peidus ja ehk läheb õnnetus minust mõõda ja mind see ei puuduta olen materiaalselt kindlustatud .Äkki suurem tahe hoopis aidata ja rohkem positiivi inimesele anda. Kahjuks enesegi tase madal, mida ära anda? Mingi ühte elushoiuinstink ju peaks ju olemas olema. Naine on loodud naiseks , mees meheks . Ümberkasvatamine valelikuse valemite abil, tundub lapsik juba.
veda22. november 2017, 21:15
Kus on inimesele loodud seadused, mis laseks inimest areneda? Suurim ja tähtsaim seadus- armastus. Selle ümber keereb kogu elu ja see alaosa ülearu treenimine viib tasakaalust aju välja ja algab enesetõestamine ja tahe olla oma ala parim. Ununeb pere ja lapsed, sest keegi jagab sada armuasja paremini . Ka see on kellegile kasusaamise eesmärk. Aga lapsed kasvatab ülesse vanaema, kes tunneb süümepiinasid, ehk tütreke saab parema mehe ja vaba aeg ei lähe raisku. Ja kõik ootavad unelmate printsi valgel hobusel, sina oled kindlasti väljavalitu. Nagu loterii, võidan kunagi nagunii !
Naine22. november 2017, 19:22
Et millisest suhtest tal need targad kogemused, kas kõrvalsuhtest või laste isaga suhtest? Et kui ise pole ühtegi suhet suutnud hoida, siis kuidas saab teistele nõu anda?
Peremees22. november 2017, 10:13
Ära sea endale eesmärke vaid tee, mida sinul on vaja teha. Mõne asja võib tegemata ka jätta kui sellest suuremat jama ei tule.
timm.el22. november 2017, 09:53
---22. november 2017, 09:43
millal on inimene küps selleks, et anda nõu suhte asjus? Igaüks võib raamatu kirjutada ja oma lugemusest, oma suhetest, padjaklubi-sõbrannade kogemustest rääkida. Aga kas "raamatul" on ka iva sees või ainult bää-blää.
Arvan, et sellist nõuanderaamatut võiks kirjutada hariduse ja harituse saanud karmides elukogemustes karastunud aus ja analüüsiv inimene, kellel on olnud aega ja mõistust aastkümnetega suhteprobleemidesse süveneda. Ja ka siis pole tal muud lõpuks öelda, et iga inimene on erinev ja talle ei saa külge pookida veiniste padjaklubilaste arusaamu.
Las raamatb olla, iga raamatu jaoks on kusagil keegi, kellele see raamat sobib.
soovitaja22. november 2017, 09:00
uskumatult palju on tekkinud elu eksperte ja soovitajaid,kes kahjuks oma eludega pole puile-maile saanud (Timmer,Saagim,Lensin,Evelinid jne)
Naine22. november 2017, 19:15
Lisan nimekirja ka Jesper Parve, kes käis korra reisil ja sai valgustatud, aga noh jõudu koomikutele!
ego22. november 2017, 08:41
lihtsalt ego ja enesekiitus on üle võlli. kui räägib õhinal, et tal on nii palju tegemist, et ei leia kohta oma elus, kuhu mahuks veel üks inimene tema kõrvale, siis ikka katus sõidab tugevalt.Perekonnas jagatakse kohustusi, antakse teisele ka ruumi oma asjadega tegeleda.
Sellist suhtenõustajat ma ei usaldaks.
kah suhtes22. november 2017, 08:02
Neeru anda ei saaks - omal vaid üks. Kopsu annaks küll, mis see siis ära ei oleks kui teisel vaja?
Täiskohaga22. november 2017, 06:32
Kloun, mitte midagi muud!!!
22. november 2017, 02:08
vaeseke, mida loota selliselt õpetust, kes ise vajab seda ???
naeruväärne22. november 2017, 00:37
Trimmer otsigu endale võimetekohasemat tegevust! Muudkui mina oskan, mina soovitan, mina tean, olen isegi raamatuid lugenud. Mina ja maailm!
AHTOH22. november 2017, 00:18
heh21. november 2017, 22:47
Iga nurgatagune tänapäeval kirjanik, irw!
lugeja21. november 2017, 22:35
Kirsti on väga sümpaatne ja armas naine,kes julges isegi Taavi eest välja seista ja rahvale selgitada
Kessu21. november 2017, 22:21
Timmer suhtenõustaja. Timmer kuningas. No kuuuuuulge. Ise ju ütles otse et pole oma suhetega hakkama saanud ja nüüd pole aega ka. Võehhhhhh
Dr. Noormann21. november 2017, 22:18
On kahte liiki suhteid - armastussuhe ja sekssuhe. Kui sa oled inimesesse armunud, siis sa ei mõtle mingile eesmärgile, sa tahad selle inimesega koos olla ja temaga elu jagada. Lihtne. Sa ei vaeva ennast mingite nippidega. Sa armastad ja sind armastatakse. Need on õnnelikud inimesed.
Kui aga armastus puudub (vähemalt ühe poolt), hakkadki mõtlema mingitele "eesmärkidele", nippidele ja/või tuhvlialuseks olemisele, siis on see tavaline "vastastikuse abistamise pakt" - mees saab seksi, naine saab raha (asju). Elatakse koos, mängitakse pereelu.
Üldiselt need "nipid", mida siin lugeda sai, ongi rohkem selle viimase variandi nipid..Ja kahjuks on neid sekssuhteid (armastuseta kooselusid) märgatavalt rohkem, kui armastussuhteid.
Kui kaks inimest on armunud ja armastavad üksteist, siis on kõik need "nipid" mõttetud - nippidega ei reguleerita armastust. Valus tõde on aga see, et sekssuhtes ei ole inimesed kunagi lõpuni õnnelikud - nad võivad mängida õnnelike inimesi, postitavad ilusaid pilte reisidest ja palmisaartest, aga südames tunnevad nad igatsust armastuse järele. Ainult armumine ja armastus teeb inimese tõeliselt õnnelikuks - ise armastada ja olla armastatud.
Kui sa ei tea, millises suhtes sa oled ehk kui palju sa oma kaaslast TEGELIKULT armastad, siis küsi endalt üks küsimus ja ole enese vastu aus - kas sa annetaksid oma elukaaslasele ühe oma neeru, kui see päästaks tema elu? Kas sinu kaaslane sulle annetaks?
Mõtle, vasta ja saadki teada. Seal on ka vastus, millises suhtes sa oled.
22. november 2017, 02:07
ei annaks vist, aga muidu hoolin, ja mõistusega võtan asju.
heh21. november 2017, 21:27
hargivahe ekspert21. november 2017, 21:19
Iseendaks jäädes ei tekigi mingit suhet.
Voldemar21. november 2017, 21:59
niion...vaid vanamuti sussiksolemine tekitab suhte.