Andres KuuskFoto: Alar Truu
Tele
21. november 2017, 13:45

ÜLEVAADE: millega kostitavad Eesti telekanalid vaatajaid tänasel TV-päeval? (3)

Täna on kõikide telekanalite jaoks tähtis päev, sest kõikjal üle maailma tähistatakse rahvusvahelist televisioonipäeva. Mida head pakuvad ETV,  ETV2, Kanal2 ja TV3 selle tähtsa päeva puhul?

„Foorumis“ on luubi all Ratase valitsus

Sel nädalal möödub aasta päevast, mil astus ametisse peaminister Jüri Ratase valitsus. Möödunud Ratase-aastale keskendub täna õhtul kell 20.00 ETV eetris olev debatisaade „Foorum“, kus loetakse koos parlamendierakondade juhtidega kokku aasta plussid ja miinused. Stuudios väitlevad Jüri Ratas, Jevgeni Ossinovski, Helir-Valdor Seeder, Hanno Pevkur, Mart Helme ja Artur Talvik. Saatejuht on Andres Kuusk.

Foto: Andres Kuusk (Alar Truu)

ETV2 näitab dokumentaalfilmi põgenikest

Kell 22:15 on ETV2 ekraanil Norra filmitegija Egil Håskjold Larseni dokumentaalfilm „69 minutit 86 päevast“. Põgenikest rääkiva filmi keskmes on lugu kolmeaastase Süüria tüdruku Leani ja tema perekonna teekonnast läbi Euroopa.

Kanal 2-s esilinastub põnevusfilm peaosas Arnold Schwarzeneggeriga

Kell 22.30 on Kanal 2 ekraanil põnevusfilmi „Kõik, mis juhtub pärast“. Ehitaja Roman (Arnold Schwarzenegger) kaotab kohutavas lennukatastroofis oma abikaasa ja tütred. Ainus mõte, mis meeleheitel meest edasi elama sunnib, on leida keegi, kes juhtunu eest vastutuse võtaks. Aasta jagu otsinguid viivad ta silmitsi tol saatuslikul päeval lennuliiklust koordineerinud Jake’iga. Film põhineb tõestisündinud lool.

Pärast esilinastust näitab telekanal katastroofipõnevikku „Malibu hai“.

TV3 toob ekraanile legendaarsed „Palgasõdurid“

Sarnaselt Kanal2-le on ka TV3 täna põnevuslainel. Kell 22.30 näitab telekanal filmi „Palgasõdurid 3“. Seeria kolmandas osas peab palgasõdurite tiim vastu astuma Barney Rossi (Sylvester Stallone) vanale vaenlasele, relvakaupmehele Conrad Stonebanksile (Mel Gibson), kes on oma ülesandeks võtnud Palgasõdurite hävitamise. Ross otsustab Stonebanksi alistamiseks meeskonda noori liikmeid värvata.

Kellan Lutz, Wesley Snipes, Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Jason Statham Foto: AP / Scanpix