Foto: Pixabay.com
Müstika
21. mai 2019, 23:55

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 22. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Lähened probleemidele süsteemselt ja mõistuspäraselt, saad nende lahendamisega hakkama. Sul on keeruline lõõgastuda – tööga seotud mõtted ja mured hoiavad pinget.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Võtad kriitikat kui rünnakut. Peaksid jõudma arusaamisele, et kriitika on edasiviiv tegur ning kuulama ära ka need kaaslased, kes sinu plaanides vigu oskavad märgata.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled avatud, julged olla sina ise ega põe selle pärast, mida teised sinust mõelda võivad. Sinu vaba olek ja enesekindlus suurendab kaaslaste respekti sinu suhtes.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled kaasinimeste suhtes mõistev, kuulad kaastundlikult nende muresid, oskad lohutada ja julgustada. On oht, et keegi võib su heatahtlikkust enda huvides ära kasutada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Niisama lihtsalt sul nüüd ka tegutseda ei lasta. Vastuseisu on üksjagu, aga suudad oma ideid mõjuvalt kaitsta, oma põhimõtteid ja vajadusi põhjendada.

Neitsi

23. august – 22. september

On vaja lahendada igapäevaprobleeme ning täita tööülesandeid. Kõik läheb libedamalt, kui oled suhtlusaldis ja avatud – nii leiad inimesi, kes sind aidata oskavad ja tahavad.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Su mõtted on kained ja asjalikud. Eesmärgid, mis sa endale sead, on just paraja raskusega – asjale süsteemselt lähenedes ja tasapisi liikudes jõuad nendeni.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Päev sobib pigem puhkamiseks kui töö murdmiseks. Tunne elust rõõmu, naudi seltskondlikke üritusi. Kerge on inimestele endast soodsat muljet jätta ja suhteid arendada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võimalikud on uued kohtumised meeldivate vastassoolistega, sul on ühtaegu nii veetlust, taipu kui julgust selleks, et suhteid sulle sobivas suunas arendada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Takistused kaovad tasapisi su teelt või siis näed nutikaid võimalusi, kuidas neid oma jõu ja mõistuse abil edukalt kõrvaldada. Mis varem nässu läinud, tasub uuesti käsile võtta.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on palju nii vaimset kui füüsilist energiat. Tööd ja vaeva sa ei pelga, tahad tegutseda ning mis peamine – su tegudel on ka konkreetsed tagajärjed.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nõustud pigem nendega, kes on kõrgemal positsioonil. See võib su elu hetkel kergemaks muuta, aga tulevikus tagasilööke tuua – ka autoriteedid eksivad mõnikord.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Tänu teravale mõistusele ja raudsele loogikale rühid kindlalt edasi. Karjääris oled ambitsioonikas, ent edu ei tule lihtsalt – pead ennast korduvalt tõestama ning pidama ägedaid võitlusi nendega, kes on teistsugusel arvamusel. Armuasjus sõltub palju sellest, mismoodi oled minevikus käitunud.