Ott LeplandFoto: ERLEND ŠTAUB
Inimesed
20. november 2017, 13:11

Ott Lepland: olin alkoholivaba üle aasta, nüüd joon korra kuus (29)

Ott Lepland võttis aasta tagasi ette projekti „Aasta aega ei võta tilkagi“, nüüdseks on see aeg täis tiksunud ja pool aastat veel pealegi. Leplandi sõnul oli möödus alkoholivaba aasta väga kenasti ning kokku suutis ta karsklane olla täpselt aasta ja kümme päeva.

„Siis oli mu parima sõbra pulm, kus ma olin isameheks. Pulm lõppes hästi, ma olin ettevaatlik. Aga see alkoholivaba periood on väga palju kasvatanud mind inimesena, praeguses seisus olles ma tarbin alkoholi kord kuus. Ma sain ikkagi selle aastaga end nii palju end joonele, et sain sisse stabiilse trennirütmi, neli-viis korda nädalas trenni. Ja see tegelikult hoiabki sellest regulaarsest alkoholitarbimisest eemale,“ rääkis Lepland saates „Nädalalõpp Kanal 2ga“.

Jõekalda ja Margna uurisid, kas alkoholist hoidumisega jäi ka raha rohkem üle.

„Raha hakkas siis üle jääma, kuna ma hiljuti kolisin ja ise autoomanik ei ole, siis ma sõitsin väga palju taksoga. Nüüd, aga kui ma kolisin kesklinna, siis trammipeatus on kohe maja kõrval. Nüüd käin ühistranspordiga igal pool ja siit jääb raha üle,“ tõdes laulja.

Lepland, kes alles hiljuti Kristiinesse kolis, kolis sealt ära, kuna suures ridaelamuboks jäi tema jaoks natuke liiga suureks.

„Üksi elamiseks on see natukene liiga massiivne, mõtlesin, mis seal ikka,“ sõnas ta.