"Su nägu kõlab tuttavalt" kuuenda hooaja kaheksas saade Finalistid Hele Kõrve, Valter Soosalu, Elina Born, Marta LaanFoto: Erlend Štaub
Tele
20. november 2017, 10:09

TV3 VIDEO | KISUB TULISEKS! Valter ja Marta teineteist finaalis ei abista: nüüd oleme rivaalid, finaali tulemus otsustab, mis saab meie suhtest edasi! (34)

“Su nägu kõlab tuttavalt” 6. hooaja finaali pääsesid päris elus paar olevad Valter Soosalu ning Marta Laan mõlemad. Kuidas mõjutab see aga paarikese suhet?Kas finaaliks valmistumisel abistava nad teineteist jätkuvalt või algab tõeline võistlus alles nüüd? 

Valteri sõnul ei otsustata seda, kes võidab, mitte kodus vaid ikka laval.

„Meie saame teha ainult endast parima, et kõigil oleks lõbus ja siis on televaatajate otsustada, kes neile kõige rohkem meeldis,“ ütles ta. Niimoodi teineteist paarike enam ei aita, nagu varasemates saadetes, kus teatavasti Marta pea iga kord enda viis punkti just Valterile andis.

„Nüüd me oleme suured rivaalid, põhimõtteliselt ei suhtle kuni detsembri alguseni ja sõltuvalt sellest tulemusest hakkame lõpuks vaatama, kuhu see suhe edasi läheb,“ torkas Valter, mille peale Marta suured silmad tegi ja lausus:

„Ää, davai, ma teen Tinderi homme.“