Film

SUUR GALERII | Pimedate Ööde Filmifestival on alanud! (4)

LISA KOMMENTAAR

elektritsaabtasutablogspotcom18. november 2017, 00:12
Eesti vajab seiklusfilmi kartulate noppimise robotitest.
Mutantidest17. november 2017, 22:21
Mutantidest paarialasi ma ei vaata . Neid ma näen tööl, kodus ja puhkehetkel ning need kaks alaarenenud suguharu tekitavad minus okserefleksi, päris tõsiselt !
?17. november 2017, 22:21
Mis pagana üritus see PÖFF selline on? Oskab keegi öelda.
17. november 2017, 21:15
Kohe-kohe on ilmumumas korraldus suurte jõulupreemiate maksmiseks vallavanematele, ministritele, kõigile asjaga seotuile. Tundub nagu Eesti riiki valitseksid sabotöörid ja diversandid, et mida enam suudab keegi riiki kahjustada, seda suuremat preemiat saab.
Kindel võib olla ka Ossi premeerimises, et ta mitmeidkümneid miljoneid eurosid kahju on Eesti riigile suutnud tekitada. Läti leiab aga kindlasti võimaluse teda vähemalt sõnades tänada tehtud töö eest. Irw.
Sama toimub lennunduses, laevanduses, raudteetranspordis, energeetikas, transiidis, tervishoius, panganduses jne jne. Kahjud on Eesti riigile ja maksumaksjatele sadades ja sadades miljonites, aga edutamised ja premeerimised käivad täie hooga ning seda suuremalt, mida suuremat kahju on mingis sektoris suudetud tekitada.
Mõned esikahjurid on aga suudetud edutada Brüsselisse ja Luksemburgi üüratute palkade (20 000+ €) peale vaikselt tiksuma, selmet neid trellide taha saata.