Aasta lõpus toimuvaks Saku suurhalli kontserdiks valmistuv Karl-Erik TaukarFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
17. november 2017, 13:15

"Hommikusöök staariga" järgmine külaline on Karl-Erik Taukar

Karl-Erik Taukar: kui kontsert Saku suurhallis peaks ebaõnnestuma, siis pidutseme bändiga kuni uue aastani välja! (16)

Aasta lõpus toimuvaks Saku suurhalli kontserdiks valmistuv Karl-Erik Taukar ilmutas uue singli oma viimaselt stuudioalbumilt "Kaks". Lugu kannab nime "Ei". 

"Eesti keele üks lühemaid, aga resoluutsemaid sõnu," kommenteerib uue loo pealkirja Karl-Erik Taukar ise.

"Mõned ei oska seda öelda, teised ei suuda selle kuulmisega leppida. Selle loo peategelane kuulub pigem teise kategooriasse," räägib Taukar. "Oleme võtnud bändiga avalikest esinemistest puhkuse aasta lõpuni. Saku Suurhallis soolokontserdi korraldamine on hullumeelne ettevõtmine - ükski eestikeelne artist pole seda kunagi varem teinud, aga õnneks meis nooruslikku uljust jagub," muigab Karl-Erik Taukar oma senise elu suurima kontserdi planeerimisest rääkides. "See annab võimaluse meile ehitada show üles täpselt nii ja sellise produktsiooniga nagu ise õigeks peame. Olen kindel, et sellest saab igas mõttes eriline õhtu!" Karl-Erik Taukari aastalõpu suurkontsert toimub aasta viimasel reedel, 29. detsembril Saku suurhallis. 

Kui mitu korda on sulle Karl-Erik "ei" öeldud? Milline neist on olnud kõige julmem? 

Ikka päris mitu korda. Ühel hetkel sain aru, et tuleb ise hakata "ei" ütlema, asjad hakkasid hoopis paremini liikuma! 

Kas "ei" murrab maha või lahvatab hoopis jahikirg, himu, kättemaksusoov või jätab külmaks?

 "Ei"-l on jõud panna inimest tahtma ka seda, mis teda tegelikult üldse ei huvitanud. Ehk et sel on jõud inimese aju panna tööle täiesti vastupidises suunas. 

Saku suurhallis soolokontserdi korraldamine on tõepoolest hullumeelne ettevõtmine. Kust selline jultumus? 

Mõnes mõttes olen selle nimel terve elu tööd teinud. Minu bänd on esinenud pea kõikidel Eestimaa lavadel ja andnud üle kuuesaja kontserdi. Olen Saku suurhalli poole ka varem vaadanud ja mõelnud, et mis oleks kui suurte välismaa bändide kõrval esineks seal kunagi ka eestikeelne artist. Aga ainult vaadates ja mõeldes asjad iseenesest ei juhtu. 

Kui kontsert ebaõnnestub, siis kuidas kavatsed haavu lakkuda? 

Pidutseme bändiga kuni uue aastani välja! 

Kui kontsert peaks õnnestuma, siis kuidas tähistad? 

Pidutseme bändiga kuni uue aastani välja!

Bravuuritar palus Karl-Eriku aga juba järgmisel nädalal veebisaatesse "Hommikusöök staariga", kus kavatseb artisti korralikult liistule tõmmata. 

Kui sul on meie superstaarile põletavaid küsimusi või soovid talle lihtsalt mõne komplimendi edasi öelda, siis jäta need palun meie kommentaariumisse.