Kirsten Dunst mängib filmis "Woodstock" naist nimega Teresa, kes eluraskuste tõttu narkootikumidest abi otsib. Foto: Cota Films
Film
16. november 2017, 21:16

OHOH! Kirsten Dunst suitsetab uues filmis pesuväel kanepit (20)

Tuntud filminäitlejanna Kirsten Dunst, kes enamasti tuntud oma naabritüdrukulike karakterite poolest, avab uues draamafilmis “Woodshock” end täiesti teisest küljest. 35-aastane näitleja suitsetab ühes stseenis vanni ääre peal istudes kanepit ning on riietatud vaid aluspesusse.

Filmis "Woodshock" mängib Dunst naist nimega Teresa, kelle elu kukub kokku pärast raske kaotuse üle elamist ning ta peab võitlema paranoiaga pärast surmava narkootikumi tegemist. 

Kirsten Dunst mängib filmis "Woodshock" naist nimega Teresa, kes eluraskuste tõttu narkootikumidest abi otsib. Foto: Cota Films

Dunst on ise filmist väga vaimustuses: “See film on nii ilus, see on nagu luuletuse vaatamine. Ma arvan, et väga huvitav on vaadata filmi, mis räägib täielikult naise sisemaailmast,” sõnas ta. 

“Mehi näeb ekraanilt kogu aeg, kuid sageli ei saa samasugust rännakut läbi teha naisega. See on väga teistsugune film, sellist filmi ei teeks iial ükski mees, seda kindlasti,” lisas ta. 

Dunst on filmimaailmas tegutsenud juba 20 aastat ning nüüd on naine mõista andnud, et kavatseb sellest puhkuse võtta, et lapsi saada ja elu vabamalt võtta. 

Kirsten Dunst Foto: Reuters / Scanpix

“Ma olen oma elus jõudnud etappi, kus ma mõtlen, et ma olen töötanud alates sellest, kui ma olin kolme-aastane. Nüüd on aeg beebisid teha ja tšillida,” ütles ta.