Elina Born ja Stig Rästa võitsid 2015. aastal „Eesti laulu“. Elina ja Stig pälvisid finaalis 7. koha ning on nii Õhtulehe toimetuse kui lugejate lemmikud. Foto: AP / Scanpix
Üritused
16. november 2017, 15:57

Õhtulehe lugejate lemmik „Eesti laul“ on Elina ja Stigi „Goodbye to Yesterday“ (8)

Tundub, et Õhtulehe ja tema lugejate maitse ühtib ka muusikas, kuna nii Õhtulehe žürii kui ka meie lugejad valisid “Eesti laulu” parimaks võidulooks just Elina Borni ja Stig Rästa “Goodbye to Yesterday”. 

“Goodbye to Yesterday” sai lugejate käest 348 häält ning seega 32% koguhäältest.

Teisele kohale lugejate häältega tuli Ott Leplandi “Kuula”, mis kogus 318 häält ja 29% koguhäältest. Ka Õhtulehe žürii punktid jätsid Leplandi loo teisele kohale. 

Kolmandale kohale hääletasid lugejad Urban Symphony loo “Rändajad”, see kogus 173 häält ja 16% koguhäältest. Ka Õhtulehe žürii punktid andsid võluvale Sandra Nurmsalule ning tema viiuldajatele kolmanda koha.

Sel aastal Eurovisionile sõitnud Koit Toome ja Laura Põldvere ballaadike “Verona” kogus lugejatelt 83 häält ning 8% koguhäältest, tulemuseks neljas koht.

Siinkohal läks Õhtulehe žürii ja lugejate maitse lahku, sest žürii paigutas neljandale kohale Tanja Mihhailova-Saare. Lugejad hääletasid Tanja viiendaks 56 häälega ning 5%ga koguhäältest. 

3% häältest kogusid lugejate käest nii Birgit Õigemeel kui Jüri Pootsmann, kuid häältetasemel tegi Birgit 35 häälega parema töö Jüri 29 ees.

2% häältest kogusid võrdselt ka Malcolm Lincoln ja Getter Jaani, kuid vähem hääli neist kahest sai praeguse meemimeistri Robin Juhkentali bänd, jäädes seega 17 häälega Getteri 20 hääle taga viimasele kohale.