Disco TallinnFoto: Margus Johanson
Inimesed
15. november 2017, 16:23

Disco Tallinn avab sel reedel suure peoga PÖFFi

Sel reedel, 17. novembril toimub teater NO99 kohvikus järjekordne episood pidudesarjast Disco Tallinn, mis on ühtlasi Pimedate Ööde filmifestivali ametlik avapidu. 

Juba 21. korda toimuv PÖFF keskendub sel aastal flaamikeelse Belgia filmikunstile, millest lähtuvalt esineb reedesel avapeol disco-setiga ka tunnustatud Belgia DJ ja Tomorrowland festivali pikaajaline resident Yamo.

Põneva muusikavalikuga peaesineja juhatavad ainulaadse filmimuusika kontserdiga sisse palavalt armastatud helilooja-pianist Olav Ehala ning Nele-Liis Vaiksoo. DJ-puldis on ka Disco Tallinna vedajad Widenski ja Tom Lilienthal. 

Disco Tallinn ja PÖFF tegid koostööd ka eelmisel, 2016. aastal, mil samuti toimus suurejooneline täismajale läinud ühispidu. Prantsuse alatooniga peo peaesinejateks olid Bordeaux´ DJ Julien Ferment ning Estonia solist Oliver Kuusik. 

Piletid on eelmüügis hinnaga 10 eurot Piletimaailmas ja NO99 kassas. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind enne südaööd 12, edasi 15 eurot. Uksed avatakse reedel, 17. oktoobril kell 22.00.