Tom SizemoreFoto: REUTERS
Inimesed
14. november 2017, 12:26

Pedofiiliakahtlusega näitleja saadeti võtetelt koju (4)

Seksuaalses ahistamises süüdistatud Hollywoodi staaride nimestikku lisandus „Reamees Ryani päästmise“ näitleja Tom Sizemore, kes seni on kogunud kurikuulsust oma uimastisõltuvuse ja naistevastase vägivallaga.

Hollywood Reporteri teatel saadeti Sizemore 2003. aastal filmi „Born Killers“ (tuntud ka pealkirja all „Piggy Banks“) võtetelt koju, sest 11aastane näitlejatar süüdistas teda oma suguelundite puudutamises. Väljaande sõnul kinnitas seda ka kümmekond võttetrupi liiget. Nende sõnul oli intsident aset leidnud võtete lõpu poole, mil lapsnäitlejat pildistati Sizemore'i süles.

„Ühel hetkel läksid lapse silmad suureks, nagu ta hakkaks kohe oksele,“ kirjeldas üks pealtnägijaid, näitlejanna Robyn Adamson. Pärast olevat lapsnäitlejal olnud raskusi juhtnööride kuulamisega. Järgmisel päeval helistas casting'ujuht Catrine McGregorile tüdruku agent, kelle sõnul oli laps emale rääkinud, et teda oli sobimatul moel puudutatud. 

Produtsendid lasid Sizemore'i kohe võtteilt eemaldada ning edastasid info politseile. „Rääkisime ka Tomiga ja ütlesime, mis meile oli räägitud. Ta ütles: „Olen palju hirmsaid asju teinud, aga lastele ei teeks ma eluilmaski kurja,““ tsiteerib Hollywood Reporter kaasprodutsent Michael Manshelit. Kui tüdruku vanemad ametlikku süüdistust ei esitatud, naasis Sizemore võtteplatsile.