Foto: AFP
Inimesed
14. november 2017, 10:53

John Travolta ahistas 21aastast massööri? (20)

Filmikuulsus John Travolta peale on esitatud kriminaalkaebus seoses 21aastase meesmassööri seksuaalse ahistamisega. Radar Online'i andmeil leidis intsident ohvri sõnul aset 2000. aastal.

Massöör väitis, et saientoloogia eestkõnelejana tuntud Travolta (63) kobas Palm Springsi hotellis keha süvamassaaži ajal tema tuharaid, nõudis intiimsemat massaaži ning paljastas selleks otstarbeks ka oma tuharad. Ühtlasi olevat näitleja rääkinud rõvedusi geifantaasiate teemal.

Massöör kirjeldas, kuidas Travolta oli massaaži ajal üha uuesti oma tagumiku paljastanud, ehkki massöör seda pidevalt käterätikuga kattis. Pärast massaaži kutsunud filmistaar noormehe sauna ning tahtnud seal tema peal omaenda massaažitehnikaid demonstreerida. Massaaži käigus kobanud Travolta nooruki tagumikku. Eelnevalt oli ta rääkinud, kuidas massöör talle meeldib ja teda erutab. 

Kui massöör lõpuks oma töölauda kokku pakkis, olevat Travolta talle rõvedusi rääkinud ja küsinud, kas mõni mees on tema tagumikku limpsinud.

Massöör teatas intsidendist Palm Springsi šerifijaoskonnale, ent kui võimuesindaja hotelli saabus, oli Travolta sealt juba lahkunud. Hiljem võttis massöör siiski oma sõnad tagasi. 

Kuuldused „Grease'i“ ja „Pulp Fictioni“ tähe homoseksuaalsusest ning lähenemiskatsetest meesmassööridele on ringelnud aastaid, ehkki ta on juba 26 aastat abielus näitlejanna Kelly Prestoniga. Nende kolmest lapsest üks, poeg Jett, suri 16aastaselt krambihoo tagajärjel.