TÜTAR JA EMA: Misty (vasakul) ja Patricia Spann. Foto: Facebook
Maailm
13. november 2017, 18:00

Ema abiellus esmalt oma pojaga ja seejärel tütrega (49)

USAs Oklahama osariigis mõistis kohus kümneks aastaks tingimisi vangi 26aastase Misty Spanni, kes oli nõustunud abielluma oma lihase ema Patricia Spanniga, vahendab Bild Online. Mis karistuse määrab kohus intsestis süüdi mõistetud 44aastasele Patricia Spannile, selgub alles uuel aastal.  

Mullu märtsis Comanche´i maakonnas sõlmitud verepilastuslik abielu sai teatavaks, kui Patricia Spanni laste käekäigu vastu tundsid huvi sotsiaalteenistuste töötajad. Naine oli hooldusõigusest ilma jäetud ning tema tütart ja kahte poega kasvatasid vanaema ja vanaisa. Nii Patricia Spann  kui tema tütar Misty Spann said süüdistuse intsestabielu sõlmimises ja võeti mullu septembris vahi alla, kuid lubati pärast 10 000 dollari suuruse kautsjoni tasumist taas vabadusse.

Uurimisel selgus, et Patricia Spann oli pärast pikka vaheaega hakanud tütrega suhtlema 2014. aastal. Ülekuulamisel ütles ta, et ei pea end seaduserikkujaks, sest tema nime tütre sünnitunnistusel pole. Nimelt kanti laste sünnitunnistusele pärast emalt hooldusõiguse äravõtmist vanaema nimi. 

Uurimine tuvastas, et abielu tütrega oli Patricia Spannil juba teine intsestijuhtum. Nimelt oli ta 2008. aastal  abiellunud oma tol ajal 18aastase poja Jody Spanniga. See abielu tühistati verepilastuse põhjendusega 15 kuud pärast sõlmimist, kuid kohtuasja tookord ei algatatud.

Oklahoma osariigis ähvardab verepilastajaid kuni kümneaastane vangistus. Kui tütar Misty pääses tingimisi karistusega, siis tema ema ootab tõenäoliselt karmim otsus.  Patricia ja Misty abielu on nüüd samuti  tühistatud.