Palja Porgandiga käis trennis Anu Saagim
Inimesed
19. november 2017, 11:52

Palja Porgandiga treeningsaalis

50 NIPPI | Trenni tee ōigetes pükstes nii, et peenvahe ei paistaks! (25)

Otsid tervisealast nõustamist või tahad  oma keha kähku vormi saada või hoopis fitnessiga tegeleda? No enivei, oled õiges kohas! Sinu eest on raske töö ära teinud üks Eestimaa tuntumaid fitnessi- ja toidublogijaid, Paljas Porgand, kes kannab edaspidi ka Õhtulehe veergudel sulle kõik parimad palad hõbekandikul ette!

Merilin Taimre aka Paljas Porgand on elanud pikemat aega Austraalias ning leidnud enda jaoks tervisliku eluviisi pärast aastate pikkust toitumishäirete käes kannatamist. "Isegi kui ma armastan Eestit kogu südamest, siis oli Austraaliasse rännak mu elu üks parimaid otsuseid. Õppisin seal ennast armastama, oma “vigu” aktsepteerima ning hindama kui tähtis on hoida tervist ja läbi selle inimesena õide puhkeda," pajatab tegus naine oma blogi veergudel. 

Nagu Porgandile kohane, siis soovib ta trenni teheski apetiitne välja näha. Kanda riideid ja jalatseid, mis oleksid kaunid ja naiselikud, mugavad ja praktilised ning motiveeriksid trennis olema tugev ja jõuline, vastupidiselt Bravuuritarile, kes saabus trenni kilekotitäie aksessuaaride ja trenni jaoks täiesti tarbetute vidinatega. 

Ja kui need stringikandjad ise teaks, kui rõve on spordisaalis, näiteks BodyPumpis nende taga olla, kui läbi trennipükste paistavad kükkide tegemisel nii paljad kannikad, kui lai peevahe. Kui te vaid teaksite kui paljud trennipüksid on pingulolekus, kükitamisel, ikka väga läbipaistvad...

Palja Porgandi nõuanne - trenni tee nii et sinu seksikad aluspüksid teisi spordisaalis treenijaid ei pimestaks!

Vaata videot!

Palja Porgandiga käis trennis Anu Saagim