Renoveeritud Vanemuise teatris leidis aset JJ-Street tantsukooli suurejooneline tantsulavastus Streetshow kordusetendus “Avantürist VOL2”.
Inimesed
12. november 2017, 21:42

FOTOD | Streetshow “Avantürist VOL2” etendusi saatis ka Tartus enneolematu menu! (1)

Hiljuti leidis renoveeritud Vanemuise teatris aset JJ-Street tantsukooli suurejooneline tantsulavastus Streetshow kordusetendus “Avantürist VOL2”.

Streetshow kanti ette lausa kahel korral ja nii päevane kui õhtune etendus olid välja müüdud. Lisaks umbes 120 noorele tantsijale astus lavale ka viis Tartu koolidirektorit, kellel oli etenduses oma osa välja mängida. Pealtvaatajaid kogunes teatrisaali hinnanguliselt kokku 1400 inimest.

Võrreldes kevadel Nordea Kontserdimajas toimunud esietendusega oli tehtud mitmeid muudatusi ning juures olid ka uued eriefektid, mis muutsid lavastuse veelgi maagilisemaks. Pöörlev lava, uued armastuslood ja võimas videoprojektsioon olid vaid väike osa sellest, mis publiku pahviks lõi.

Laval sai näha mitmeid erinevaid tantsustiile, värvikirevaid kostüüme ja lavarekvisiite, tuttavaid peategelasi nagu Alice, Kübarsepp, Emand ja Jänes, ning etenduse lõpus toodi lavale salapärane valgus-show. Isegi peategelane Kübarsepp sattus täiesti uutesse seiklustesse ning tegi ka täiesti uued tantsusammud. 

Vaata pildigaleriid!