Mart SanderFoto: Arno Saar
Inimesed
12. november 2017, 21:42

Mart Sander: Andrest võiks tõesti minuks pidada (11)

„Andrest võiks tõesti minuks pidada. Eriti, nagu kunagi lauldi ühes ooperis: „Talle pakkuda võiks ainult 36, kui on udu ja tagant valgus!“,“ ütleb Mart Sander teda näosaates parodeerinud Andres Dvinjaninovi etteaste peale.
Andres Dvinjaninov Foto: Erlend Štaub

„Eks Andresel on olnud aega mind poole aasta  jooksul põhjalikult jälgida,“ ütleb Mart, kelle romaani „Litsid“ põhjal vändatavas teleseriaalis Andres kaasa teeb. „Liikumine oli rohkem sellise 18aastase Sanderi oma, laulumaneer küpsem,“ kommenteerib Mart. „Ega ma väga teadnud, mis ta teeb, aga andsin oma ülikonna, pintsli ja Merle portree hea meelega laenuks,“ ütleb ta.

Andres Dvinjaninov Foto: Erlend Štaub

Mardi sõnul oli ka etteastele järgnenud lõputekst üsna temalik, kuid ühe erinevusega. „Ma ei jäta kunagi negatiivset nooti viimaseks. Kui ütlen, et rahvas ei armasta Märt Avandit, siis lisan pärast kandvat pausi juurde: „...mitte üksnes tema ilusate lokkide, vaid ka särava naeratuse pärast. Aga ühe asja õppis Andres minult võtete käigus ilusti ära – et mansetinööbid peavad alati ülikonna varruka alt välja paistma!“

Mart Sander Foto: Arno Saar

Mis hinde Sander viiepallisüsteemis Andresele annab? „Nagu üks džentelmen teisele – saan anda ainult 5.“