Louis C.K.Foto: David McNew
Inimesed
10. november 2017, 11:47

JÄRJEKORDNE PERVO: tippkoomik on onaneerinud mitme naise ees (20)

Värske New York Times kinnitas ammuilma ringelnud kõlakaid, et maailma edukamaid koomikuid Louis CK armastab võõraste naiste ees onaneerida.

Punapäine USA koomik on oma püstijalaetteastetes aastaid oma seksuaalsuse üle nalja visanud ning onaneerimistungist rääkinud. Kaua on sahistatud, et Louis ei piirdu juttudega, vaid kimbutab naisi päriselt.

Sel neljapäeval avaldas New York Times plahvatusliku artikli, milles koomikud Dana Min Goodman, Julia Wolov, Abby Schachner ja anonüümsust eelistav ohver kirjeldasid, kuidas tippkoomik oli onaneerinud kas otse nende ees või siis nendega telefonis rääkides. 

Koomik Rebecca Corry kirjeldas, kuidas C. K. oli teinud ettepaneku tema ees onaneerida, kuid Corry keeldus šokeeritult.

Tagasilöögid on juba tulnud: HBO teatas, et katkestas koomikuga sidemed ning too ei esine nende peatsel heategevuslikul komöödiagalal. Ka FX Networks, mille hõlma all on eetrisse jõudnud koomiku autobiograafiline telesari "Louie", lubas C.K. tegevust uurida ning keskenduda oma töötajate heaolule. 

C.K. on ära jätnud ka oma värske mängufilmi esilinastuse. 

Viimastel nädalatel on seksuaalses ahistamises ja/või vägistamises süüdistatud ka produtsent Harvey Weinsteini, režissöör James Tobacki ning näitlejaid Steven Seagalit, Kevin Spaceyt, Jeremy Pivenit, Ben Affleckit, Ed Westwicki jt.