KULDNE PLAATFoto: ARNO SAAR
Inimesed
10. november 2017, 10:05

Menubändi Respekt solist Kerdo Mölder: häbi kõikidele neile isadele, kes on oma lapsed hüljanud! (55)

Ansambli Respekt solist Kerdo Mölder ütles: "Tegime isadepäevaks laulu, et saaksime sellel päeval olla südames nende lastega kes kahjuks peavad isadepäeva pidama isata."

"Kindlasti on olemas palju, palju isasid, kes armastavad ja hoolivad oma lastest - on neile alati olemas ning vastutavad. Respekt kõikidele neile ja soovime kaunist eelolevat isadepäeva," ütleb Kerdo pidupäeva eel emotsionaalselt. 

"Kuid Respekt on südames nende lastega, kellele isadepäev möödub isata. 
Respekti uus laul "Röövitud isa" ongi pühendatud kõikidele neile lastele, kes on pidanud või peavad kasvama ilma isata ning nende emadele."

Värskes laulus teeb kaasa ka Respekti eelmine lauljatar Jane Kruusmaa koos oma tütre Mirell Kruusmaaga. Sõnade autor on Kerdo Mölder. 

"Kallid isadeta lapsed, Respekti liikmed teavad vâga hãsti seda valu, mis teie sees on, kogu selle valu oleme pannud ka sellesse laulu. Oleme Teiega!
Häbi kõikidele neile isadele, kes on oma lapsed hüljanud! Me loodame siiralt, et see laul paneb neid rohkem mõtlema," põrutab Kerdo.

"Kuna Respekti meeskond on hetkel väga hõivatud mängufilmi "Elu hammasratastel" võtetega, siis lükkub antud laulule muusikavideo loomine pisut edasi, kuid see tuleb kindlasti," lisab muusik.

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?