Portia de RossiFoto: LUCAS JACKSON
Inimesed
9. november 2017, 16:30

Portia de Rossi: Steven Seagal tõmbas mu ees püksiluku lahti! (10)

Jutusaatejuht Ellen DeGenerese abikaasana tuntud Portia de Rossi väidab, et madinafilmide täht Steven Seagal käitus temaga rõvedalt. Portia on juba mitmes naine, kel on Seagalile tõsiseid etteheiteid.

De Rossi kirjeldas, kuidas ta oli saabunud Seagali kontorisse filmi katsetele. „Seagal ütles mulle, kui tähtis on ka ekraaniväline vastastikune tõmme, pani mu istuma ja tõmbas oma nahkpükste luku lahti. Jooksin välja ja helistasin oma agendile. Tema vastas kõigutamatult: „Noh, ma ei teadnud, kas Seagal on su tüüp või ei.""

Seagalit on inetus käitumises süüdistanud vähemalt seitse naist. Nende seas on „Kiirabihaigla" ja „Hea naise" täht Julianna Margulies, kes rääkis, kuidas Seagal oli teda relvaga ähvardades ta nurka ajanud.

Oktoobris rääkis Lisa Guerrero, kuidas Seagal oli kutsunud ta oma koju eraviisilisele prooviesinemisele ning tulnud uksele, seljas vaid siidist hommikumantel.

Näitlejanna Rae Dawn Chong väitis, et Seagal oli samasugusel eraviisilisel prooviesinemisel tema ees oma jalad nii harki ajanud, et jalgevahelt „paistis kogu värk".

1998 väitis näitlejanna Jenny McCarthy, et Seagal üritas teda veenda prooviesinemisel kleiti seljast võtma.

2010. aastal kaebas Seagali endine assistent, 23aastane Kayden Nguyen ta kohtusse, süüdistades teda seksuaalses ahistamises ja illegaalses seksiga hangeldamises. Lõpuks võttis naine hagi siiski tagasi.

Blair Robinsoni nimeline naine lahkus 2004 Seagali alluvusest vaid ühe päeva järel, kuna oli mõistnud: staar ootab isiklikult assistendilt ka seksuaalteenuseid.

Näitlejanna Katherine Heigl, kes mängis 16aastaselt Seagali filmis „Under Siege", jäi pildile, Seagali käsi tema rinna peal.