Nädalavahetusel toimus Klubis Teater suurejooneline ning vallatu Vallaliste piduFoto: Jaanar Nikker
Inimesed
9. november 2017, 15:35

PEOGALERII | Punane, kollane, roheline - läks! Nii mõnigi vallaline leidis Klubi Teatrist endale silmarõõmu!

Nädalavahetusel toimus Klubis Teater suurejooneline ning vallatu Vallaliste pidu kus Hõbe Vodka meelitas rahva maitsemeeli, silmailu pakkusid aga Women’Secreti pesus kaunitarid ja vallatuidvallalisi aitas jäädvustada FotBOX!

Klubi Teater avas möödunud laupäeval uksed peole, mis oli eelkõige mõeldud kõigile vallalistele. Just neile, kes otsivad oma ellu põnevust ja adrenaliini. 

PALJU ENAMAT, KUI LIHTSALT PIDU: Nii täitus klubi juba esimesel pooltunnil pidulistega, kes kõik kandsid julgelt suhtestaatust näitavaid märgiseid. Julgustusnapsuks pakuti külastajatele pisut vodkat, et vallalistel oleks julgem seguneda ja lõbusad mängud võisidki alata! Kõiki saabujaid tervitas Catwalk.ee, jagades kaunitaridele ja maskuliinsetele härrastele meeneid. Eriliseks tõmbenumbriks osutus FotoBOX, kus kõik külastajad said oma uue või vana kaaslasega mälestuseks pilte teha. Seksikad neiud Women’Secreti pesus kergitasid nii mõnegi härra vererõhu taseme kõrgemaks, kui lubatud oleks, sest õhtu kulmineerus võrgutava pesushow'ga!

Vaata pilte!