Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
8. november 2017, 22:20

Kadunud kihlasõrmuse leidmiseks keerati terve rongivagun pea peale (4)

Inglanna Lucy istus rongis, teel Londonisse, kui kaotas oma kalli ja kauni kihlasõrmuse. Facebookis jagasid head inimesed naise palvet aidata sõrmus leida ning raudteetöölised tulidki naisele vastu.

Juuksur Lucy tänab südamest nii raudteelasi kui enam kui 7000 inimest, kes Facebookis tema üleskutset jagasid, vahendab ajaleht Echo.

21. oktoobril istus Lucy rongikupees ja võttis sõrmuse sõrmest, et kätele niisutavat kreemi määrida. Sõrmuse asetas ta põlvele. Kuigi ta pani ehtele raskuse peale, kukkus sõrmus maha kui naine teistele reisijatele ruumi tegemiseks oma käekoti üles tõstis.

Lucy räägib, et tal hakkas füüsiliselt halb, kui mõistis, et sõrmus on kadunud. Ta teatas sõrmuse kadumisest nii Briti transpordipolitseile kui c2c-le ehk ettevõttele, kelle rongis ta reisis.

Firma kommunikatsioonijuht Chris Atkinson kirjeldab, et ettevõtte töötajad otsisid vaguni kolm korda läbi, tõstsid istmed koost lahti ja andsid otsimisel endast parima. Lõpuks leitigi väärtuslik ese üles, see oli kukkunud läbi radiaatorivõre ning jäänud vaguni soojustussüsteemi kinni.

Lucy ja tema väljavalitu abielluvad järgmise aasta mais.