Teater

Tramp ja Puutin - üle kahe tunni piinu (21)

LISA KOMMENTAAR

Mari8. november 2017, 18:59
Ka mina käisin vaatamas, lugedes piletilevis olevat tutvustust , pealkirja ja näitlejate nimesid, siis olin kindel, et ruleb üks õhtu täis nalja ja naeru, aga eksisin. See oli tõesti piin. Lootsin et paus oli mõeldud 2h sisse aga ei, seega reaalselt 2h j natuke peale pidin lihtsalt istuma ja tegema head nägu, eestlased kord on ju sellised. Pausi ajal mõtlesime ära minna aga no siis tekkis huvi et kui paljud on läinud ja läksime siiski tagasi saali ja tõesti oli palju lahkujaid ja naljad olid jätkuvalt labased ja mitte miskit nii suurepärast kui oodata võis. MEIE OLEME VÄGA PETTUNUD
Malle8. november 2017, 17:44
Oli igav tõesti. Läksime elukaaslasega pausi ajal minema. Ei haaranud vaatama. Pidevalt oli mõte mujal ja max 2 korda selle tunni aja jooksul viisakusest muigasin. Kuidagi ebaõnnestunud. Tore on, et nad vähemalt proovisid ja julgesid sellise etenduse vaatajateni tuua, KUID arenguruumi veel on.
vigri8. november 2017, 17:16
Pets sul load juba tagasi või?
R8. november 2017, 17:08
Kõik mida Normet puutub on kohutav ja mittenaljakas, suur komöödiaõhtut on lausa piinlik vaadata ja ei vaatagi enam...
8. november 2017, 16:32
Andree8. november 2017, 16:30
Häda selles,et näitlejate valik on vale. Kaks alkohoolikut ei sobi mängima kahe täiskarske presidendi rolli, ei tundu usutav. Nende rollid on ikka rullnokad, pätid, joodikud. Aga körge vanus ei vöimalda neid ka enam mängida. Nii et rahvateatri pensionääride näitering sobib paremini.
veidi uimane oli8. november 2017, 15:36
mulle meeldis, et polnud mingit labast räuskamist ja tordi näkku viskamist. Pigem anti aega iseendaga omakeskis asjade üle mõelda ja naerda. Arvan, et mida noorem ja mida väiksema ajuga, seda igavam tundus.
Autor8. november 2017, 14:45
loo autor võiks ikka oma nime alla kirjutada. See näitab täpselt seda, et ahh, ei julge... Võta munad pihku ja kirjuta oma nime alt kriitikat, siis äkki julged otsa ka vaadata tegijatele ja äkki tulebki järgmine kord parem etendus seetõttu
Kriitikud8. november 2017, 15:39
Õige. Kriitik peabki olema munadega mees (või naine). Neid anonüümseid kommentaatoreid on ju kõik foorumid täis, kus keegi neid tõsiselt ei võta. Seda enam, et üldiselt anonüümselt kritiseeritakse palju rohkem.
Teine asi on see, et kes see kriitik on? Kas ta on teatrigurmaan, kes on ära vaadanud kõik (esi)etendused, kellele saadetakse kutseid ja kes oskab seega kogu seda melu hinnata (ka lavakujundust) või käib ta kaks korda aastas teatris ja ootab etenduse vaheaega, et kohvikus väike pits võtta..
Tõsi, võiks kirjutada alla,29. detsember 2017, 15:10
aga lõppeks pole ju vahet KES kirjutab vaid MIDA kirjutab. Ja see pole suvaline peldikusein vaid ÕL. Ehk siis - kaubamärk on ju peal.
Material on ju paljulubav8. november 2017, 14:36
Näitlejate taha ka ei tohiks jääda.Orav,Ilves,Meri...on olnud OK.Aga siin tulebki eelnevaga erinevus.Erinevusel on nimi ja ta kirjutab pööraselt naljakaid raamatuid,vahel näidendeid,vahel isegi lavastab.Lüngad täidate ise.
raudmees8. november 2017, 14:05
Eks kennide ja barbide jaoks selline jama mõeldud ongi Näitlejate tase kuskil alaväärsuse piiril Aga raha ju ei haise ja Putini kritiseerimise eest tasutakse hästi Vähemalt näitlejad ise naeravad oma vaimukuste üle Madal värk härrased Vanasti õeldi haltuura
Planet8. november 2017, 13:47
Sai käidud ka Solarises seda etendust vaatamas ja tõesti -
komöödia kohta kesine ja eluvõõras. Õnneks ei olnud ka labast Trumpi peal trampimist, milleks olin juba mõttes valmistunud. Pigem oli tunda tõelise dramaturgia kui sketši-šõu hõngu. Aga teatritõugu inimestele oli eraldi puhvet tekitatud nagu päris teatris ja toredaid vanemaid ja nooremaid kenne ja barbisid oli ka päris palju koos. See vist oligi kõige naljakam.
pealtvaataja8. november 2017, 13:40
Teatraalse case juures oli ainult üks hää asi - pealkiri...
oh heldene aeg8. november 2017, 13:26
"stsenaristid (Erik Moora ja Mart Normet) on vaimukad" - huvitav-huvitav, milles see nende vaimukus küll väljendub, pole nagu täheldanud mitte kordagi, mitte mingis olukorras, et kumbki neist kuidagigi vaimukas oleks olnud. Mõttetumaid mehi kui need kaks "stsenaristi" on väga-väga raske leidagi.
Just8. november 2017, 13:18
see see oli -tõeline piin. Kestis ka aegu ja aegu. Istusin küll lõpuni, aga sellist jama pole ammu näinud.
Aga8. november 2017, 13:17
oli lihtsalt jube jama etendus, ise ka vaatasin sada korda kella, et saaks ometi läbi ja minema. Paljalt viisakusest ei läinud poole pealt ära, igal juhul tükiks ajaks isu midagi vaatama minna kadunud
KA VAATAJA8. november 2017, 13:09
Miks ei juleta tõtt öelda?! Igatahes selliseid etendusi, kus piinlik on, on enamus, kahjuks, meil on kas labane või sisutu, vahel mõlemad, just nagu seegi !
8. november 2017, 12:49
Ajakirjanik kardab lihtsalt Moora kohta sandisti oelda, muud midagi.
9mm8. november 2017, 12:48
Ja mille poolest see arvustus siis sellest paljukirutud anonüümsest sapipritsimisest erineb?
Selle8. november 2017, 14:14
poolest, et see on arvustus ja mitte sapipritsimine...