Ed WestwickFoto: AFP
Inimesed
8. november 2017, 10:42

„Kõmutüdruku" tähte Ed Westwicki süüdistatakse vägistamises

Los Angelese politsei uurib näitlejanna Kristina Coheni süüdistust, mille kohaselt „Kõmutüdruku“ ("Gossip Girl") naistelemmik Ed Westwick vägistas ta kolm aastat tagasi oma korteris.

27aastane Cohen kirjeldas juhtunut Facebookis. Ta oli enda sõnul Westwickil külas koos oma toonase kallimaga, keda ta tituleerib produtsendiks ja kes oli Edi sõber. Westwick teinud ettepaneku grupiseksiks, kuid Kristina keeldus ja tahtis lahkuda. Kuna aga meestel juttu jagus, läks neiu kõrvaltuppa ja jäi seal lõpuks magama.

„Ärkasin äkki selle peale, et Ed oli mu otsas ja tema sõrmed tungisid mu kehasse,“ kirjutab Cohen. „Rabelesin vastu, aga ta krabas mul näost, raputas mind, ütles, et tahab mind k****da. Olin hirmust halvatud. Ma ei suutnud midagi öelda, ei suutnud liigutada. Ta hoidis mind kinni ja vägistas mu.“

Toonane kavaler pidas juhtunut Kristina enese süüks. Neiu ei julgenud vägistamisest politseisse teatada, sest Westwick oli ähvardanud tema ja ta näitlejakarjääri hävitada. 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

 „Ma ei tunnegi seda naist,“ väidab Westwick nüüd Instagramis. „Ma pole eales end mitte ühelegi naisele mitte kuidagi peale sundinud. Vägistanud pole ma kedagi päris kindlasti.“